Last news in Fakti

11 Септември, 2021 21:16 2 661 2

Кризата в Юве се задълбочава! "Бианконерите" загубиха и дербито с Наполи

  • наполи-
  • ювентус-
  • 2:1-
  • серия а

В предходния кръг торинският гранд загуби изненадващо у дома с 0:1 от Емполи

Кризата в Юве се задълбочава! "Бианконерите" загубиха и дербито с Наполи - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Наполи победи с 2:1 у дома Ювентус в дербито на 3-ия кръг на Серия "А". Алваро Мората изведе "бианконерите" напред в резултата в 10-ата минута, но с голове на Матео Политано (57) и Калиду Кулибали (85) "партенопеите" стигнаха до успеха.

Така възпитаниците на Лучано Спалети са лидери с пълен актив от 9 точки, докато "старата госпожа" има едва една точка.

Ювентус поведе в 9-ата минута. Манолас позволи на Мората да му отнеме топката. Нападателят напредна и с хубав удар вкара за 0:1.

В 33-ата Осимен поиска дузпа за фал на Киелини срещу него, но такава не последва.

В 40-ата Мората също стреля с глава, но ударът му завърши над вратата. В 43-ата Инсиние опита рисков пас назад към Оспина, но все пак вратарят успя да изпревари Кулушевски за топката. В последните секунди на първата част Калиду Кулибали пробва шут, който завърши в ръцете на Шчесни.

В 57-ата минута неубедителна намеса на Шчесни при далечен шут на Инсиние позволи на Политано да изравни с добавка.

В 85-ата минута падна и победното попадение за южняците. Калиду Кулибали бе най-съобразителен при отбита топка и с глава вкара за крайното 2:1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вито Андолини

    1 0 Отговор
    Вън патладжаните от Юве! Аман от бездарници в този отбор. Не може да разчиташ на Мората и Кийн в атака, Рабио, Маккени и Бернардески в халфовата линия, Счезни на вратата. Тези не стават за Катания, с тях сме загубени в Серия А и ШЛ. Почивай в мир Ювентус!