13 Септември, 2021 18:27 1 204 0

Във Фиорентина работят с всички сили, за да задържат звездата си

  • душан влахович-
  • нов договор-
  • фиорентина

Това лято от Тотнъм проявиха сериозен интерес към привличането на сърбина

Във Фиорентина работят с всички сили, за да задържат звездата си - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

От Фиорентина са задействали спешна мисия за продължаването на договора на Душан Влахович. Настоящето споразумение между двете страни е до лятото на 2023 година, но няколко отбора напират още от сега, за да се подсилят с услугите му.

Голямата звезда на “Ла Виола” - Влахович, има 20 гола в 21 срещи за клуба в Серия А от началото на календарната година.

Това лято от Тотнъм проявиха сериозен интерес към привличането на сърбина, но до официална оферта така и не се стига. Такава обаче отправиха от Атлетико Мадрид, които предложиха на Фиорентина 60 милиона евро плюс сериозен процент при следваща продажба. И на двете запитвания обаче отговорът е бил категоричен - Влахович ще играе в тима на “виолетовите” поне още 3 сезона.

“Душан ще подпише с нас нов дългосрочен договор съвсем скоро. Сигурен съм, че е въпрос на време да завърши целият процес, защото преговорите ни с него започнаха преди известно време”, заяви наставникът на Фиорентина Винченцо Италиано за успокоение на феновете на тима.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА