Last news in Fakti

14 Септември, 2021 13:30 2 051 3

Ударно: ПСЖ с Меси и Неймар в Шампионската лига

  • лионел меси-
  • неймар-
  • псж-
  • шампионска лига

Марко Верати все още се възстановява след контузия на коляното, получена по време на лагера с националния отбор на Италия

Ударно: ПСЖ с Меси и Неймар в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Френският гранд ПСЖ обяви разширения състав на треньора Маурисио Почетино за старта на отбора в Шампионската лига срещу белгийския Брюж.

Прави впечатление, че звездите на Аржентина и Бразилия - Лионел Меси и Неймар, са в групата, докато от нея отсъства европейският шампион с Италия Марко Верати. Меси и Неймар не бяха част от състава на ПСЖ при победата с 4:0 над Клермон през уикенда.

Марко Верати все още се възстановява след контузия на коляното, получена по време на лагера с националния отбор на Италия. Освен неговото отсъствие, треньорът Почетино трябва да се лиши още от контузените Серхио Рамос и Хуан Бернат, както и наказаните Анхел Ди Мария и Идриса Гей.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майстор

    2 0 Отговор
    Марко Верати е при Вератката. Голямо месене пада.
  • 2 Меско

    2 2 Отговор
    Половината сезон мина,а Дузпеси е играл само няколко минути за ПСЖ.
  • 3 Бледолики

    2 2 Отговор
    Меси и Неймар са живи легенди, докато Кристияно Роналдо и Антоан Гризман са беззъби футболисти