14 Септември, 2021 14:50 1 224 0

Братът на Погба говори за бъдещето на френския национал в Ман Юнайтед

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед

Той се чувства много добре в Ман Юнайтед сега, този сезон, но ще видим

Братът на Погба говори за бъдещето на френския национал в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Братът на Пол Погба Матиас говори за договора на играча и бъдещето му в Манчестър Юнайтед. Френският национал има контракт до края на сезона и може да си тръгне като свободен агент следващото лято.

“Пол все още не е решил дали ще остане и следващото лято. Това е негово решение. Той се чувства много добре в Ман Юнайтед сега, този сезон, но ще видим. Ще видим кога ще дойде време да реши”, сподели Матиас.

Погба започна много силно сезона и записа рекордните седем асистенции в първите четири мача на Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” демонстрираха отлично ниво от началото на кампанията и след завръщането на Кристиано Роналдо очакванията към тях са да се борят за всички трофеи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА