18 Септември, 2021 11:36 2 140 4

Важна промяна долетя от лагера на ЦСКА 1948 преди двубоя с Левски

  • цска 1948-
  • левски-
  • николай киров

Николай Киров е успял да убеди спонсора на клуба Цветомир Найденов да премахне 8-часовия работен ден за футболистите

Важна промяна долетя от лагера на ЦСКА 1948 преди двубоя с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Важна промяна долетя от лагера на ЦСКА 1948 преди двубоя с Левски от 8-ия кръг в efbet Лига. Новият треньор на "червените" Николай Киров е успял да убеди спонсора на клуба Цветомир Найденов да премахне 8-часовия работен ден за футболистите, пише Мач Телеграф. Срещу организацията в клуба имаше сериозен ропот.

От началото на годината „червените“ въведоха тази схема на работа и държеха играчите да прекарват повече време заедно. Извън тренировките те имаха различни активности в националната база в Бояна. Сред тях бяха йога и дори народни танци. Традиоционни бяха и разговорите с психолог. По време на работния ден футболисти и щаб имаха дори ограничения за използването на мобилните си телефони.

С идването на Николай Киров тази практика е преустановена и играчите се явяват само за тренировките, а в останалото време са свободни. Това е било основното условие на специалиста, за да приеме офертата и да поведе тима след освобождаването на Мирослав Миндев. Трите попълнения от Арда Деян Лозев, Емил Мартинов и Крум Стоянов също не са били склонни да дойдат в отбора, ако трябва да са ангажирани по 8 часа на ден.

Заради несъгласието си с този начин на работа от клуба си тръгнаха Мартин Камбуров и бившият спортен директор Кирил Котев


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ирена

    1 0 Отговор
    А с какво долетя толкова важната новина. С Боинг или с ТУ 154 ???
    Пълни тъпотии.
  • 3 Сандо

    0 0 Отговор
    Сега освен нощния живот в столицата ще ги засмуче и дневния.Все пак ще е интересен резултата от промяната,но като знам манталитета на нашите,а и на побългарените футболисти,не съм оптимист.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.