18 Септември, 2021 15:55 2 190 9

Ивет Лалова: Имам големи планове, готвят се големи неща!

  • ивет лалова-
  • лека атлетика

Искам хубав край на кариерата си

Ивет Лалова: Имам големи планове, готвят се големи неща! - 1
Снимка: БГНЕС

Ивет Лалова повдигна завесата около бъдещето си в спорта. Мнозина очакваха тя да сложи край на кариерата си след Токио 2020, но очевидно ще продължаваме да се радваме на изявите ѝ на пистата. Лалова говори пред Gong.bg по време на 4-ото издание на турнира "Открий шампиона в теб", организиран от "Ивет Лалова Спринт Академи" и ММС. Надпреварата се проведе на Националния стадион "Васил Левски" в София с участието на над 300 деца.

"Олимпиадата в Токио за мен беше пета, рекордна за Бългрия и затова много специална. Никога не съм предполагала, че ще стигна до тук. Ако олимпийските игри се бяха провели по план, година по-рано, със сигурност щях да съм в по-добра форма. Защото нямаше как да не ми се отрази тежката контузия, която получих през май.

Заминахме за Токио притеснени, без да знаем какво да очакваме, но нямаше големи изненади. А реално в олимпийското село имаше купон, както винаги, с танци и песни по улиците. Естествено, и ежедневни тестове, което обаче ни правеше по-спокойни. Имам много хубави спомени.

Последната година и половина промени живота на всички, принудени сме да се съобразяваме с много неща. За щастие в момента имаме право да се състезаваме.

В личен план се надявам да продължа да се състезавам. Затова и не обявих отказване след Олимпиадата. Искам хубав и весел край с добро бягане. Не мога да си представя живота без тренировки, без бягане.

Имам големи планове, готвят се големи неща и дано станат реалност", заяви Лалова.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале

    8 5 Отговор
    Ти си вече стара моме !
    Дай път на младите не се лакоми за премии

    Коментиран от #8

  • 2 Киро Жарта

    5 4 Отговор
    Дърта си ,Иве ! Ставаш само джугара-джагара 😍
  • 3 свинята

    5 2 Отговор
    деца раждай и отглеждай-за бягане на световно и европейско ниво не ставаш-отказвай се докато не си станала за смях
  • 4 човек

    7 3 Отговор
    Ама въобще не ме интересуват твоите "планове". Интересувам са да не източваш държавния бюжет и данъците, които плащам. Всички платени елитни спортисти и олимпийски шефове сте безполезни търтеи. А олимписките медали и другите медали си ги сложете... там където казва Тодор Толев в една песен: "на задното стъкло".
  • 5 К о к о ш ................кокош

    2 1 Отговор
    Тъс става.
  • 6 Ивет за теб имам един...........

    5 0 Отговор
    Здрав , прав и корав
  • 7 Перо

    1 0 Отговор
    Ех, Ивет че ми врътнеш ли м инет
  • 8 Ааааа

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Мале":

    Искам да поздравя всички т.панари писали преди мен! Като я гледате, вадите ли ръцете от гащите?

    Ако Ивет Лалова имаше конкуренция, която е по-добра от нея, нямаше да бъде на олимпиадата. Ама от ножки, мозък не остана, а?
  • 9 Рико

    0 0 Отговор
    Да участва в някакво състезание и да направи класиране, та да я запомнят хората с добър финал на кариерата. Токио беше една много тъжна история. Да изминеш толкова хиляди километри, за да изтичаш веднъж едни 25 секунди и да се прибереш без никой да те е забелязал. Токио беше грешка и колкото по-бързо забрави, толкова по-добре. Да си подбере състезание и да финишира кариерата както и подобава.