Last news in Fakti

20 Септември, 2021 12:12 2 390 9

Нещата в Левски бавно започват да се случват

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • пламен петров

Не съм виждал подобно нещо, откакто се занимавам с тази дейност

Нещата в Левски бавно започват да се случват - 1
Снимка: БГНЕС

Нещата в Левски бавно започват да се случват, но най-хубавото е, че публиката има вяра на своите любимци и най-вече на Станимир Стоилов. През седмицата от „Герена“ се похвалиха, че присъствието му дава и финансови резултати, след като феновете се събудиха и отново има глад за купуването на фланелки, шалове, сезонни и членски карти. Сега обаче на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ се е случило нещо, което не е виждано там от години. Клубният магазин е бил опразнен в часовете преди мача с ЦСКА 1948, а вчера е било разграбено всичко, което е оцеляло.

„Не съм виждал подобно нещо, откакто се занимавам с тази дейност. Въпреки състоянието си имаме по-добри продажби от всички останали отбори, но не сме вярвали, че за един ден може да свърши всичко. Благодарим на всички левскари, които помагат на клуба, след като си купуват оригиналните продукти. Съвсем скоро ще направим ново зареждане, а освен това сме приготвили изненади и нови продукти“, заяви управителят на клубния магазин на „сините“ Пламен Петров.

Той разкри, че при отхлабването на мерките за COVID-19 предстои обиколка на цяла България на мобилния магазин. Освен това на „Герена“ се стягат и за сериозна кампания около подновяването на членските карти. Там са приготвени сериозни изненади за техните притежатели. Иначе вчера на „Герена“ бяха пуснати в продажба билетите за мача с Марек от турнира за Купата на България. „Сините“ гостуват в сряда на „Бончук“. Цената на пропуските е 7 лева, а първоначално Левски е получил квота от 500 парчета.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    1 1 Отговор
    АКО ТРЕНД КАЖАТ...ХЪХЪХЪ...
  • 2 ТОВА Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА !

    10 3 Отговор
    НЯМА НИЩО УЧУДВАЩО , СЪЗДАДЕН ОТ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ, А НЕ ПО ПАРТИЙНА ЛИНИЯ, И ЩЕ ГО ИМА ДО КАТО ИМА ТАКИВА !
  • 3 ЛошПрипок

    3 3 Отговор
    Е, то Левски фалира и сложи тире, а от Ловеч дойде великан за собственик! Сега има 10-15 отбора Левски в страната с тирета, числа и ср. атрибути! Само ЦСКА е истински клуб - основан от хората на Хан Аспарух през късната пролет на 681 г. Венсеремос! Има документи, четете записките на пътешественици, католически свещеници и източници в мюсюлманската литература са абсолютно конкретни за историята на ЦСКА. Милко Калев Балев и Добри Джуров са левскари, които опитаха да убият ЦСКА, но не успяха…
  • 4 хахахахаха

    3 3 Отговор
    Двата хикса срещу последния и предпоследния са първите лястовици!

    Коментиран от #5

  • 5 Напредък

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "хахахахаха":

    Не може да сравняваш Мирослав Миндев и Николай Киров. ЦСКА с Киров ще направят доста точки, но им трябва време както и на Левски. Локото също са доста добър отбор, но имаха лек спад. Това са два много добри отбора. Но истинският напредък на Левски ще се види срещу Етрополе.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Без Негри

    1 0 Отговор
    Трябва да се забрани в Европа да играят фубтолисти негри. Това се прави само за пари и е анти-европейско.

    Видяхте ли Френския Африкански отбор? Срамота е.
  • 8 СОФИЯ ЗАПАД

    0 0 Отговор
    НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА ДОКАТО ТЪПИЯ КАУНЬ Е ТАМ И ГО ЗАПОНЕТЕ САМО ПАРИ ЩЕ ПРИБИРА
  • 9 заката

    0 0 Отговор
    ДОКАТО ИМА ИМА КАУННИ И ТИКВИ НИЩО ДОБОРО НЕ НИ ЧАКА