Last news in Fakti

20 Септември, 2021 20:51 3 021 6

След драмата с Почетино: Меси, освен обиден, се оказа и контузен

  • лионел меси-
  • псж

Според авторитетния вестник "Екип" тази сутрин Меси се е появил накуцвайки в базата на ПСЖ

След драмата с Почетино: Меси, освен обиден, се оказа и контузен - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Неприятните моменти около Лионел Меси след преминаването му в Пари Сен Жермен сякаш нямат край. Аржентинската звезда се забърка в скандал с наставник на ПСЖ - Маурисио Почетино, в последния мач на отбора, когато отказа да поздрави сънародника си край тъчлинията, след като Почетино реши да го смени в 76-ата минута срещи Лион.

Според авторитетния вестник "Екип" тази сутрин Меси се е появил накуцвайки в базата на ПСЖ и не е взел участие във възстановителна тренировка на тима. Вместо това е бил под грижите на физиотерапевтите заради удар в областта над коляното.

Засега от клуба няма официално становище по темата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 В е л и к и я

    8 1 Отговор
    Почна с номерата , казах преди че тегло има да тегли в клуба на играчите с най голямо его .. оня па другия отиде в първенство къде не се впечатляват от артистичните му способности ама въобще ... Къква голяма грешка ....!
  • 4 Тъжно

    8 4 Отговор
    Този иска да сменят треньора,но не е в
    Барса,за да разиграва всички.Францу -
    зите няма да го търпят.Не му понася и
    до месец,няма да е тук.За мен е едно
    надуто балонче и тук му го казват.Дано
    финансово се отърват по леко от него.
  • 5 Истина

    4 7 Отговор
    След време ще пишете ,че Меси пак се е наложил и че са му отстъпили , но да знаете че навсякъде ще го правят , защото той е най добрият на планетата ,и всички правят всичко само и само да го имат в отбора си 😉
  • 6 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Стигам до изводът, че тази завладяваща всички игра е груба и опасна.Още по-трудно е да се определи, дали "колегата"е постъпил нарочно или неволно, когато те е осакатил !?
    Помня Пеле като благодареше на Господа и съдбата, че не е бил контузен сериозно в бляскавата си кариера.
    Не бива да се омаловажават уменията и постиженията на Л.Меси.
    Не е със едра фигура, но за това е изключително динамичен и повратлив. Не напразно го именуват - "Бълхата" От друга страна, пък е лесно уязвим от мощните обикновено защитници на противниците. На него не му трябваше друг отбир, друга слава и пари.Това , което стори в "Барса" му стигаше за цял живот !!! Дано да се възстанови, но едва ли ще има вече такива бляскави успехи.Ф ренците са доста по- твърди - няма го испанския финес в играта. Л.Меси, както и Хр.Стоичков, и мнозина още "гладиатори" преминават по зелената арена, биват възнаградени за труда си и насладата, която доставят на запалянковците. Те пък от своя страна пълнят касите на отделните футболни отбори и те така......