22 Септември, 2021 12:24 1 803 1

Помирение! Меси и Почетино проведоха разговор на четири очи

  • лионел меси-
  • меси-
  • лео меси-
  • маурисио почетино

Футболистът се ядоса и не пожела да поздрави Почетино, когато излизаше от терена на мача с Лион

Помирение! Меси и Почетино проведоха разговор на четири очи - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Голямата звезда Лео Меси и треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино са се сдобрили.

По информация на „RMC Sport” наставникът на французите е провел разговор на четири очи с аржентинската икона. Двамата са обсъдили случилото се в неделя срещу Лион, когато Меси бе заменен 13 минути преди края.

Футболистът се ядоса и не пожела да поздрави Почетино, когато излизаше от терена. Според радиото от Монте Карло между Меси и Почетино няма проблем.

Преди да бъде сменен, аржентинският изпитваше болки в горната част на лявото коляно, поради което треньорът му трябваше да го замени с Ашраф Хакими като превантивна мярка. Но дори смяната не е помогнала.

Вчера аржентинецът се е появил, накуцвайки за възстановителната тренировка на ПСЖ, пише „Екип“. Нападателят е бил изцяло под грижите на физиотерапевтите.

Меси е преминал и ядрено-магнитен резонанс, който е потвърдил, че 34-годишният аржентинец има натъртване в костта на лявото си коляно. След 48 часа той ще премине допълнителни прегледи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В е л и к и я

    3 1 Отговор
    Страда че оня другия вкарва а той не , ама оня другия знае кво е фитнес а ти не и кога и двамата сте вече дърти това е от решаващо значение за формата ..!