Last news in Fakti

21 Септември, 2021 13:33 1 836 5

Станимир Стоилов ще се произнася и за екипите на Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • екипи

Треньорът е бил категоричен пред отговорните за това фактори в клуба, че „сините“ нямат право да избират цветове, които не са свързани с клубната история

Станимир Стоилов ще се произнася и за екипите на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще излезе срещу Марек с един от резервните си екипи, макар домакините да играят от началото на сезона предимно в червено. Причината затова е, че на „Герена“ са решили да направят промоция към белите или черните фланелки, които се появиха на пазара, но до този момент феновете проявят слаб интерес към тях. Иначе в мачовете досега Левски ползва традиционното си синьо.

Източници от „Герена“ обаче разкриха, че за следващото първенство тежката дума за цветовете на резервните екипи ще има Станимир Стоилов.

Треньорът е бил категоричен пред отговорните за това фактори в клуба, че „сините“ нямат право да избират цветове, които не са свързани с клубната история или не хващат окото на привържениците на тима.

Той е бил категоричен, че това е перо, което не може да бъде подминато или да се правят експерименти с него. Дори се говори, че „сините“ може да имат четири, а не три екипа, както бе досега.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а не

    4 1 Отговор
    жълтоси е хит!?За цирка....
  • 2 Сандо

    4 0 Отговор
    Не мога да разбера как може играчите да обличат черни екипи.Та футболът е игра,която трябва да носи радост и положителни емоции на зрителите и цветовете влияят и допринасят за това.И изведнъж пред тях излизат група хора,които приличат на гробари или нинджи.Освен сините екипи аз много харесвам жълто-червените фланелки.

    Коментиран от #3

  • 3 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Сандо":

    Е да де нали затова със сигурност тази глупост няма да я има. Има много неща които се чистят едно по едно. Примерно този Нойзи какво прави в управителният съвет, друга приумица на Наско когато беше притиснат до стената. За Живко да не говорим събрал първолака детската градина и ще играем футбол.Ето сега се маха Нойзи и идва Боримиров. Има много безумия в Левски които да се изчистят, добре че дойде и Лъчезар Петров и Мъри Стоилов да изчистят малко простотията и чалготеката.
  • 4 Мда

    2 1 Отговор
    Еми моя близка фирма трябва да доставя екипите? Как ,всичко през мен трябва да минава. И трансфери и екипи и лекарства и всичко!!!
  • 5 Лост

    3 0 Отговор
    Как ще бъдат свързани исторически при положение, че първите са били жълто-червени, а наскоро в Левски забраниха червения цвят?