21 Септември, 2021 11:35 1 927 2

Мъри скастри халф на Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • борислав цонев

Станимир Стоилов по всяка вероятност няма да използва техничния полузащитник за предстоящия утре мач от 1/16-финалната фаза в турнира за Купата на България срещу Марек

Мъри скастри халф на Левски - 1

Наставникът на Левски Станимир Стоилов е провел сериозен разговор с Борислав Цонев след равенството 0:0 с ЦСКА 1948. Причината за това е четвъртият жълт картон, който си изкара халфът по време на мача. Ако Цонев бъде декориран официално още веднъж, то той ще пропусне някой измежду двубоите с ЦСКА и Лудогорец.

Стоилов по всяка вероятност няма да използва техничния полузащитник за предстоящия утре мач от 1/16-финалната фаза в турнира за Купата на България срещу Марек, за да го съхрани за важните двубои от първенството.

Борислав Цонев натрупа четири картона в първите осем кръг на първенството, след като влиза в пререкания със съдиите, и това му носи официално предупреждение.

Станимир Стоилов вече на няколко пъти набляга, че футболистите на Левски трябва да дават пример не само по време на тренировките и мачовете, но и с отношението си към медиите, противниците и съдиите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    0 0 Отговор
    Добри футболисти са близнаците,но с избухлив характер и тарикатите умеят да се възползват.
  • 2 таке даскалот

    0 1 Отговор
    Момчетата играят , но са възпитани в Уефски да мислят , че са богове и всички съдии трябва да им правят " евала" !!! Пишете за близнаците , ами онзи арабин , ами наглия и супер некадърен македонец ???!!! Така си ги учат и треньорите и даже и Раев -, че те са недосегаеми !!! Нека си спомним пътят и изявите на един голям талант , какъвто беше М.Райнов !!! Какъв беше в Локо ПД. , какъв в Левски ???!!! От фин техник , до абсолютно ренде , което ако не беше в левски още в десетата минута щеше да е с червен картон !!! За съжаление това е дългогодишна практика на Герена !!!