21 Септември, 2021 18:39 5 038 2

Ето я най-голямата изненада за Купата - поднесе я тим от Трета лига

  • левски крумовград-
  • купа на българия-
  • царско село

Селекцията на Стефан Генов надигра "царете" с 1:0 след продължения

Ето я най-голямата изненада за Купата - поднесе я тим от Трета лига - 1

Отборът на Левски (Крумовград) поднесе голямата изненада от 1/16-финалната фаза в турнира за Купата на България. Представителят на Трета лига взе скалпа на елитния Царско село. Селекцията на Стефан Генов надигра "царете" с 1:0 след продължения.

В герой за домакините превърна Валентин Сливов. В 111-ата минута след центриране от корнер Християн Василев се размина с топката, а гореспоменатият с акробатично изпълнение, с гръб към вратата, прати топката в мрежата на Царско село.

Отличен мач за "синьо-жълтите" на вратата изигра и Благой Макенджиев, който спаси няколко много опасни удара на Миси Мезу, Васил Шопов и Петър Атанасов.

От това лято Левски (Крумовград) афишира изключително високи амбиции в българския футбол. До няколко години, клубът създаден през 1925-а, се надява, че ще намери място в еfbet Лига, следвайки пътя на регионалния си опонент Арда. В тима личат имената на състезатели като Макенджиев, Джунейт Яшар, Ерай Карадайъ и Мирослав Будинов.

Оправдания за Царско село пък не трябва да има, защото Тони Здравков бе заложил на оптимален състав. Поражението може да коства и работата на Сухия.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама как

    3 0 Отговор
    Иначе Едромьдия ще се вьрне.
  • 2 Праско Сиртаков

    1 0 Отговор
    Това Левски е сила.