Last news in Fakti

24 Септември, 2021 18:58 5 018 13

Наско Сираков: Христо Стоичков е велик футболист и голям човек

  • левски-
  • цска-
  • вечно дерби-
  • златна топка-
  • глад-
  • успехи-
  • стоичков-
  • сираков

"Такъв животински глад за успех като неговия не съм срещал", заяви мажоритарният собственик на Левски

Наско Сираков: Христо Стоичков е велик футболист и голям човек - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков се изказа доста ласкаво за легендата в българския футбол и легенда на ЦСКА Христо Стоичков преди Вечното дерби в неделя.

“Тренирал съм, играл съм срещу по-големи таланти, но такъв животински глад за успех като неговия не съм срещал", призна Сираков.

"Самото вземане на "Златната топка" бе огромен принос и стимул за българския футбол. Това е нещо велико, това е нещо, което в близките 100 години няма да се случи. Христо Стоичков е велик футболист и голям човек”, заяви пред БНТ Сираков.

Очаква се Сираков и Стоичков да бъдат на трибуните за Вечното дерби между ЦСКА и Левски в неделя от 16:30 часа на "Васил Левски".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    33 5 Отговор
    на Сираков! Само големите го могат ( за недосещащите се - да признаят величието, гениалността на съперник) Ливскар съм от мноого години, гедал съм Соколов, Диев, Якимов, Аспарухов, Котков, Жоро Найденов, Бонев и т.н. и т.н. има и още да ме простят, че не мога да изброя всичките!!! Винаги съм бил против сравняване на Гунди със Стоичков и определянето кой е по по най - времената са различни, възможностите и т.н. и т.н. В ония впемена един Жан Клод Кили ( световна ски величина), да изрази съболезнования, толкова народ да дойде на погребението му е показателно в същата степен е вярно и че Стоичков е футболна икона, най-успял, с най-големите награди печелени някога от български футболист! Така че адмирирам такива изказвания и уважение между футболисти от ЦСКА и Левски!!! Такова трябва да е отношението между феновете - респект към съперника и адмирация на хубавия футбол!!!Така беше по наше време! Нямаше ултраси, побоища, простотии, подскачащи вместо гледащи и т.н. и т.н., НО имаше по 30, 40 хиляди на мачовете, който не вярва да провери! Затова мястото на "Младежи" , "Животни" и т.н. е във фризера ако не вземат пример от Сираков и Стоичков!!!

    Коментиран от #6

  • 2 Кочо

    11 23 Отговор
    Абе сираков това което го твърдиш ти много добре знаеш че е клише и не е истинско.убеден съм че истинското мнение за кюрда е че е голям про.так.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Че си Коч

    14 8 Отговор

    До коментар #2 от "Кочо":

    е ясно Кочо!! Само индивид с овче произход може да пише такива простотии! Мноого напомняш един "младеж"
  • 4 Ами

    24 4 Отговор
    Заедно ще гледат разбира се така правят големите. Респект!
  • 5 хера мустака

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Кочо":

    Че оня хабдал кюрд ли е,аз го мислех за помачор.
  • 6 левскар съм

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Браво":

    от средата на миналия век. Аз също съм гледал споменатите от теб футболисти от миналото и още много други, които заслужават уважение като спортисти и хора и имаха уважението и признанието на хората, независимо от клубната им принадлежност. Майсторството винаги беше оценявано по достойнство. Нормално беше публиката да е толкова, че "яйце да хвърлиш, няма да падне на земята" и...странно, но не се биехме и споровете ни не се изразяваха от псувни и ругатни. Има фраза "футбола не е балет", но имаше изпълнители, на които играта им беше "изкуство". Какво още?...Ами, който не познава миналото, какво да очаква от бъдещето?...
  • 7 балъков

    5 10 Отговор
    Гал...фона явно му е обещал,че ще му даде пари.
  • 8 снимката

    6 12 Отговор
    Казва всичко.Всеки неудачник иска да се докосне до боговете.Там бог Ицо е един а неудачници много.
  • 9 Варненец

    5 10 Отговор
    Тези са от един дол дренки, тъпаци, малоумници и простаци. Абе футболист ли е, в кочината, дотолкова му е акъла.
  • 10 Бай Стою касапина

    8 2 Отговор
    До 1 и 6.Прави сте пичове. Футболът е изкуство и не всеки го владее. Големите отбори трябва да се уважават. Също така и феновете им. Обаче има неграмотни елементи, който дъвчат едни и същи тъпотии от много време. Всеки ден едно и също. Как да ги търпиш такива дразнещи същества?Изнервящо е. Вероятно хал хабер си нямат от футбол, но заработват по някой лев за живуркане. Истинските фенове може и да се изнервят, но поемат реалността такава каквато е.

    Коментиран от #11

  • 11 Левски 1914

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Стою касапина":

    Стоичков и Сираков са приятели от много време. Стоичков е казвал няколко пъти , че Сираков му е подал ръка в националния отбор и т. н. и т. Н. Те са и семейни приятели и си запазиха семействата. Не разбирам кои те дразнят тези дето викат на Литекс - Етрополе името на ФАЛИРАЛИЯ отбор или тези които викат , че не е ФАЛИРАЛИЯ отбор. Ти много добре знаеш какво стана на 09 09 2016г. другото е фантасмагории.

    Коментиран от #13

  • 12 Ники Д

    1 1 Отговор
    нито едното, нито другото! като футболист постигна големи успехи, защото имаше късмета да попадне в голям отбор и да играе редом с наистина големи играчи, а като човек, едва ли има по голям цървул и простак от него. трудно могат да се изредят всичките изцепки, които сътвори през годините. и накрая се продаде на букмейкърите и продължават да ни показват самодоволната му физиономия!
  • 13 Бай Стою касапина

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Как да разбереш като не си пиеш лекарствата а се наливаш с пластмасова бира. Алкололът е противопоказен за здравословното ти състояние. Анадънму?