Last news in Fakti

25 Септември, 2021 13:06 2 416 6

Христо Стоичков донесе Златната топка на стадион „Васил Левски“

  • христо стоичков-
  • златна топка-
  • национален стадион васил левски

На стадиона дойдоха куп млади таланти от детско-юношески школи

Христо Стоичков донесе Златната топка на стадион „Васил Левски“ - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков се завърна в България, за да зарадва децата. Камата донесе Златната топка на стадион „Васил Левски“ за промоцията на своята най-нова книга, издадена от „Софтпрес“. Тя е посветена на малчуганите, които до научат как Стоичков тръгна от улиците на Пловдив, за да се качи на футболния Олимп.

На „Васил Левски“ дойдоха куп млади таланти от детско-юношески школи.

„Вие сте бъдещето на футбола ни – обърна се към тях най-известният българин по света. – Тренирайте здраво и вярвайте в мечтите си. Сами ще може да прочетете как го направих аз. Никога не се отказах въпреки трудностите в живота ми. Бях предан на футбола и той ми се отплати. Знайте, че всеки може да го постигне, ако е отдаден докрай. Пред вас искам да благодаря на всичките треньори и съотборници, с които съм играл. Някои за съжаление не са сред нас вече. Но моето признание и дълбок поклон е за тях.

Мечтая един ден да видя сред вас герои на България, които да задминете успеха ни от 1994 година.“

Първи за книга и автограф се наредиха децата от школата на Чавдар Етрополе, на която Стоичков е създател и основен патрон. Всички бяха взели в ръка колекционерска топка от личната марка на звездата H8S. Атракцията за малчуганите продължи повече от 2 часа, като Стоичков спази традицията никой да не остане без автограф.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За да могат

    8 5 Отговор
    от ФК Лавчис да я видят и те са хора.
  • 2 Към младите

    4 1 Отговор
    И поне да се научите да смятате, щото други дето не знаеха изгоряха с по 4 милиончета! Бръснете си краката и тялото да сте хубави като Роналдо, и да не станете като него, поне да не сте като Божинката!
  • 3 Пучо Капучо

    5 1 Отговор
    Самата система за обучение на младите е много сбъркана. Не се гледа толкова кое дете има талант и умения, а дали родителите му са платежоспособни. И резултатите след години са налице - некадърник до некадърника в родното първенство, а и следователно - в нац. отбор. Иначе идеята на Ицо не е лоша, но...

    Коментиран от #6

  • 4 Христо Хазарта

    1 0 Отговор
    Сомтай Люн
  • 5 дядото

    0 1 Отговор
    ако поне малко уважаваш и себе си и хората,сам ще снемеш отвратителната реклама.простотията в нея е в повече даже и за теб
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пучо Капучо":

    Дори и платежоспособни, богатите родители не обичат да си хвърлят парите на вятъра... Проблемът е, че школите у нас са МАЛКО, тъй като са малко богатите родители, а пък и с талантливи деца, още по-малко...
    Направете справка за школите в Испания и ще разберете за какво става въпрос....