Last news in Fakti

26 Септември, 2021 20:10 1 984 0

Проблеми за Цървена звезда преди мача с Лудогорец

  • цървена звезда-
  • лудогорец-
  • проблеми-
  • контузии-
  • лига европа-
  • деян станкович

Вратарят бе повален от стомашен вирус

Проблеми за Цървена звезда преди мача с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Цървена звезда - Деян Станкович, ще трябва да разрешава пореден проблем. По всяка вероятност стражът Милан Борян няма да може да играе в четвъртък срещу бившия си тим Лудогорец, предаде "Гонг".

Вратарят бе повален от стомашен вирус, но нещата се усложниха и дори постъпи по спешност в болница. Първоначално се смяташе, че Борян е с короравирус, но това бе опровергано.

Проблеми обаче има и вторият вратар Милош Гордич, заради което почти сигурно в Разград ще излезе третият страж – Зоран Попович. Той бе подписал предварителен договор с Левски, но така и не игра за „сините“ заради финансовите проблеми на „Герена“. Под въпрос за Звезда са още нападателите Павков, Живкович и Бен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА