Last news in Fakti

27 Септември, 2021 21:40 2 991 1

Найден Найденов даде обяснение за загубата от Русия

  • световно първенство по волейбол-
  • найден найденов

„Доволен съм от всичките. Момчетата се опитаха да дадат това, което могат. Опитът си каза думата“, каза българският селекционер

Найден Найденов даде обяснение за загубата от Русия - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на България Найден Найденов говори след загубата от Русия в първия двубой от Група F на световното първенство за младежи до 21 години.

„Не ни достигна тази сигурност, която имаха те в първите два гейма. В първите два гейма до 15-а точка вървяхме равни. Увереността в тези мачове... Те са играли финал на световно и са европейски шампиони. Ние изпуснахме тези моменти, които трябваше да направим и да поведем в резултата. Там изпуснахме инициативата и загубихме“, заяви Найден Найденов.

„Доволен съм от всичките. Момчетата се опитаха да дадат това, което могат. Опитът си каза думата. За мен е важно, че се борихме и се опитахме нещо да направим. Борбата продължава. Ние продължаваме да играем и да дадем каквото можем. За мен е важно тези момчета да дадат всичко от себе си. За тях всеки мач е важен, за да продължат напред в мъжкия волейбол“, добави Найден Найденов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бокса

    5 1 Отговор
    И тези "продължават напред"! Мисля вече да спираме екскурзиантитв!