Last news in Fakti

28 Септември, 2021 12:52 1 582 6

Вместо в София Григор Димитров започва днес на турнир в САЩ

  • григор димитров-
  • sofia open-
  • атп 250-
  • atp 250-
  • сан диего

Григор все още не е успял да се поздрави с победа срещу Фучович

Вместо в София Григор Димитров започва днес на турнир в САЩ - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Григор Димитров започва тази вечер участието си на ATP 250 турнира в Сан Диего (САЩ). На старта на надпреварата в Калифорния най-добрият български тенисист ще се изправи срещу неудобния за него унгарец Марон Фучович.

Двамата са се срещали два пъти досега, като Григор все още не е успял да се поздрави с победа срещу Фучович. Мачът им е втори в програмата на централния корт за деня, която стартира в 21:30 часа с мача между американците Себастиан Корда и Томи Пол.

При евентуален успех над унгареца Григор ще играе във втория кръг срещу поставения под №3 в основната схема Феликс Оже-Алиасим от Канада.

За Григор Димитров това ще е първи двубой от близо месец накам. За последно той игра на US Open, където поради травма в лявото стъпало бе принуден да се откаже в третия сет на мача си срещу Алексей Попирин.

Той обаче вече е добре и през последните няколко дни проведе съвместни тренировки с Кей Нишикори и Себастиан Корда.

Българинът ще стартира в Сан Диего с два мача за един ден. След полунощ той ще излезе още веднъж на корта за двубоя си от първия кръг в турнира на двойки. Заедно с Жан-Жулиен Рожер той ще срещне Брендън Накашима и Сам Вербеек. Мачът е пети на корт №2.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    16 1 Отговор
    Всички стискаме палци и днес Фучович да постави на мястото му , човекът забравил от къде е тръгнал , наричащ Родината си “Булгерия”,
    “Контузен” когато трябва да бъде пример за младите , и все пак здрав да си прибере чекът от федерацията ? БГ Федерацията , не тази на Хаити ...

    Коментиран от #2

  • 2 Ми Да

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Прав си за всичко самозабравил се Селянин
  • 3 Вървете на Къра

    0 8 Отговор
    И двамата не се прави, а сте просто дребни души! :D Човек може единствено да ви се смее.
  • 4 Tsacata

    5 0 Отговор
    Откакто отказа да играе в София,му тръгна назад
  • 5 бушприт

    1 0 Отговор
    На първия,втория кръг на турнира и ,айде чао! Топките в мрежата или в аут. Ах,защо не го прибара Наоми Осака?! Ще го направи рошав.

    Коментиран от #6

  • 6 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "бушприт":

    Наоми Осака е млада.Виж Наоми Кембъл е тъкмо за него.