Last news in Fakti

29 Септември, 2021 16:44 1 431 0

Президентът на федерацията ни по борба обяви какво очаква на световното

  • христо маринов-
  • борба-
  • световно първенство

„Надявам се мъжете да се реваншират и да вземат медали, но признавам, че по-големите ми надежди са свързани с жените", заяви Христо Маринов

Президентът на федерацията ни по борба обяви какво очаква на световното - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българската федерация по борба Христо Маринов очаква националите ни да се върнат с медали от световното първенство в Осло.

„Шампионатът е само два месеца след олимпийските игри, но ще бъде силно състезание, тъй като имаше много класни борци, които не успяха да отидат на игрите в Токио. Сега ще се види кой е професионалист.

Подготовката този път беше доста по-различна, разговарял съм с треньорите. Надявам се мъжете да се реваншират и да вземат медали, но признавам, че по-големите ми надежди са свързани с жените", заяви Христо Маринов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА