Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 11:40 1 286 5

Левски ще опита да предоговори някои от задълженията си

  • левски-
  • задължения-
  • нап-
  • футболисти-
  • предоговаряне

Възможно е след като бъде назначен за изпълнителен директор, Иво Ивков да опита да предоговори с НАП по-дълъг срок, а оттам и по-малка месечна вноска

Левски ще опита да предоговори някои от задълженията си - 1
Снимка: БГНЕС

До Нова година Левски едва ли ще навакса изоставането си с изплащане на месечните възнаграждения на персонал и футболисти. Проблем са и сроковете с превеждане на вноските към НАП. Очаква се всеки момент да бъде обявена кампания за регулярно събиране на 143 хиляди лева, какъвто е размерът на дължимото към приходната агенция всеки месец.

Възможно е след като бъде назначен за изпълнителен директор, Иво Ивков да опита да предоговори с НАП по-дълъг срок, а оттам и по-малка месечна вноска, пише в-к „Тема спорт“. Висят и стотици хиляди левове задължения към Петър Хубчев и неговия екип, както и към Насиру Мохамед.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монк

    8 2 Отговор
    Т. е. ще реват пак за държавна помощ. Досега всяка една фирма щеше да бъде сложена под запор, заради неплатени данъци. Локо Сф го фалираха за по малко от 1млн задължения. Тук са около 30..
  • 2 Акцизния

    5 0 Отговор
    От Левски твърдят , че са най-обичания отбор в България. Имали 2-3 милона привърженици. Изкарайте на светло всичките си задължения към момента /примерно 32-35млн./ и всички тези ваши верни фенове да извадят по 15-20лв. и воаля. За всеки истински Левскар ще е чест да участва в това благородно дело ! И Насето , отделяйки част от мангизите , да ходи спокойно на рулетката !

    Коментиран от #4

  • 3 Защо

    2 0 Отговор
    не вземе да опита да ги ИЗПЛАТИ???

    Коментиран от #5

  • 4 Левскар

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Акцизния":

    Това се подготвя, но ЦСКАрите няма как да знаете. Така че мълчете си и не се обаждайте. А на номер едно ще кажа, никой никого не фалира!!! Особено пък държавата, тя иска да си вземе парите. Също и банките, като не си изпадал в такава ситуация не говорете простотии. Когато отсреща има хора които плащат нещо и имат желание да се изплатят решение има. Фалита става в такива ситуации когато клуба доброволно вдигне ръце и казва не мога както Локото или когато клубът има стотици милиони, но вместо да плаща дълговете си иска да купува футболисти. Това си е типично мутренска схема на Гришата и Стоичков които фалираха нарочно ЦСКА без да има нужда.
  • 5 Плаща

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Защо":

    Това прави плаща си текущите сметки, но има и лихви неизплатени.