Last news in Fakti

2 Октомври, 2021 18:15 1 268 4

Мъри Стоилов: Тежи това, че нямаме победа

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • мъри стоилов-
  • лудогорец

"Важно е да надграждаме с миши стъпки във всеки мач", заяви старши треньорът на Левски

Мъри Стоилов: Тежи това, че нямаме победа - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди утрешното дерби срещу Лудогорец. Мъри заяви, че за него е важно как ще изглежда отборът му. Той добави, че се надява с миши стъпки да се надгражда всеки мач. Наставникът показа, че не е загубил вяра в Билал Бари, обявявайки, че нападателят с две-три попадения може да поведе при голмайсторите.

"Ще имаме последни две тренировки до мача. Надявам се всички да вземат участие в мача. Според мен двата мача като връзка нямат общо. Единият е дербито на България от много години, в другия играем с хегемона на България. Има връзка, че и двата отбора са участници е Европа. Нашият отбор може да покаже, че играе добър футбол и да побеждава", започна Стоилов.

"Имаше добри неща и през първото, и през второто. Трябва да търсим силните минути от предния мач, дори да ги задържим и повече. Всичко се подобрява. Трябва да мислим по-правилно. Ако успеем да запазим по-дълго време добрия начин и стил на игра, това ще ни донесе и резултати".

"Тежи това, че нямаме победа. Вижда се проблясък. Резултатът не е такъв, че да сме доволни. Двете ни гостувания бяха 50:50. В домакинството имахме почти през целия мач добро представяне. До момента на отбора бяга само резултатът. Надявам се да обърнем нещата в наша полза. Не можем да съдим отбор, който 9-10 пъти е ставал шампион. Ако те са разклатени, то ние сме в по-тежко положение. За мен е важно Левски как ще изглежда. Важно е да надграждаме с миши стъпки във всеки мач. На този етап се надявам с добра игра и с напредване в добра посока, да дойдат и резултатите", продължи Стоилов.

"Убеден съм, че нашият отбор играе по един начин пред нашата публика. Не може да се оплачем и от гостуванията. Там почти винаги сме домакини. При нас проблемът е и постоянството. Все още сме далеч от това, което трябва да бъдем. Винаги мотивацията в евроучастията е по-голяма. Не е лесна настройката от единия турнир към другия. Лудогорец направиха две поредни грешки. Мисля, че това ще ги мотивира. Това е добре за нас. Ще играем срещу противник, който ще играе на максимума. Така ние можем да покажем докъде сме стигнали".

"Георги Миланов е достатъчно опитен футболист. Играл е на всички позиции. Където и да го използваме, би трябвало да се представя по най-добрия начин. Търсим най-доброто за отбора. Даваме по-голяма търпение към играчите, за да може всеки да си защити позицията в състава. Ако не сме доволни, ще търсим разместване. Резервен план за Бари са Марин и Мартин. Всеки футболист на Левски би трябвало да играе на няколко позиции. Бари работи изключително добре. Не виждам някой в първенството да вкарва повече голове в един мач. Колкото по-добър е отборът, толкова по-добри и ще са играчите. Бари с два-три гола може да излезе начело при голмайсторите в първенството", каза още Стоилов.

"Трябва да внимаваме за индивидуалните грешки. Класата на играчите на Лудогорец може да реши всеки мач. Трябва да играем най-добрите си минути. Няма да е без значение да покажем хъс и желание за игра. Тази седмица имахме колебания в тренировъчния процес. Споделям с футболистите всяка тренировка. инорно настроение след загубата имаше", завърши наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ханс

    3 1 Отговор
    Мъри с пръдня боя не става. Нямаш добри играчи. И г. за да си скъсаш нищо няма да промениш. Иска се качество а ти нямаш. Това е истината.

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ханс":

    Нека първо да спасим отбора виж МЕНТЕТО с ТИРЕТО имат пари и пак нямат отбор. По зле са и от нас хубаво , че съдиите им помагат.