Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 11:01 2 004 7

Изпълнителният директор на ЦСКА: Собствениците ни желаят да превърнат "Българска Армия" в един модерен стадион

  • стадион българска армия-
  • цска-
  • филип филипов

В България няма стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА, дори Националният стадион "Васил Левски" има достатъчно недостатъци

Изпълнителният директор на ЦСКА: Собствениците ни желаят да превърнат "Българска Армия" в един модерен стадион - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов сподели, че се надява „Българска Армия“ да се превърне в модерен стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА. Той говори за срещата между ръководството на „червените“ и Министерството на спорта във връзка с казусите около базите.

"Желанието ни е този стадион да стане едно прекрасно съоръжение, на което да се играят мачове. В България няма стадион, който да отговаря на изискванията на УЕФА, дори Националният стадион "Васил Левски" има достатъчно недостатъци. Желанието на собствениците ни е да превърнат "Българска Армия" в един модерен стадион", заяви Филипов пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    5 2 Отговор
    хубаво на боко крадеца хората пак ще си изперът парите без да доказват от къде са откраднати .
  • 2 Абе

    3 7 Отговор
    Правете си го в Ловеч, тва е парк и никой не ви е длъжен да ви търпи пиянствата преди и след мачове.
  • 3 Ново колело

    5 3 Отговор
    И аз искам да имам нова супер кола. Ама само с искане не става. Трябват и финикийски знаци. В случая със стадиона много. Явно няма кой да ги даде. Собствениците вече 5 години владеят клуба и стадиона, но не са направили нищо за него.
  • 4 Само с желания и приказки не става

    5 3 Отговор
    Прасе такова само говорите
  • 5 Доверчив

    4 4 Отговор
    Как да повярваме, че т.нар. “Собственици” (Ганчев, Инджов, ДПС и Стоичков!) са добронамерени, когато за 5 г. на Армията не можаха да осигурят вода, тоалетни, седалки и навсякъде е обрасло с храсти, тръни, джанки и др.?! Сигурно искат да правят МОЛ и паркинг, но гражданите на София няма да позволят такова безумие! Няма ги Боко и Кралев да решават вместо софиянци!
  • 6 ЕКОТОЙ

    2 3 Отговор
    Ние сме против да се строи нов стадион, защото сега изкарваме много пари от такса за WC кабинки! Криза е, няма смисъл да се строи, а и Гришата иска да се прибира в Ловеч преди Коледа.
  • 7 Майкъла

    2 3 Отговор
    Аз правих дограма на А сектор и още не ми е платина! Лупи ли ще строи новия стадион?