Last news in Fakti

4 Октомври, 2021 11:34 3 861 15

Фенове на ЦСКА искат служебна победа с 5:0 срещу Левски

  • фенове-
  • цска-
  • хосе кордоба-
  • левски-
  • лудогорец-
  • бфс

Очаква се по-късно днес от БФС да дадат разяснения случая с Хосе Кордоба

Фенове на ЦСКА искат служебна победа с 5:0 срещу Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Панамският защитник Хосе Кордоба, привлечен от Етър в Левски, игра във вечното дерби, спечелено от ЦСКА с 2:1. Бранителят се появи на терена в последните минути на двубоя, състоял се на 26 септември, пише БЛИЦ.

Кордоба не игра за Левски срещу Лудогорец (2:4) снощи, даже и в групата не беше. След мача от „Герена“ обявиха, че панамецът отпаднал от разширения състав заради проблеми с документацията.

„За Хосе Кордоба нищо не мога да ви обясня. Съжалявам, че не беше в групата, но за причината трябва да питате БФС и нашата администрация. Вчера ми казаха, че са му спрени състезателните права и няма да може да играе. За мен също бе изненада. Все пак това е футболист, който взехме още преди месец“, коментира треньорът на „сините“ Станимир Стоилов.

Всичко това накара червена България да изригне и да зададе въпроса: Как така Кордоба влиза в игра срещу ЦСКА, а за двубоя с Лудогорец са му спрени правата. Това не означава ли, че е играл нередовно във вечното дерби?

„Че ги бихме с 2:1 левскарите, бихме ги, но при това положение трябва ни присъдят служебна победа с 5:0 и да отнемат три точки на „сините“, коментират разпалено фенове на ЦСКА.

Очаква се по-късно днес от БФС да дадат разяснения случая с панамския футболист.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    16 3 Отговор
    Раев обича хазарта.Тука има,тука нема !
  • 3 Шопо

    29 2 Отговор
    Перуката вън от БФС !!!
  • 4 ГЕРЕН

    12 20 Отговор
    АКО БЯХТЕ НИ БИЛИ (КОЕТО НЕ МОЖЕТЕ ЗАЩОТО СТЕ КУЦИ КОНЕ)
    С 6:0.ПАК ЛИ ЩЕШЕ ДА ИСКАТЕ
    С 5:0.ЧУЖДИЦИ СТЕ. НИКАКВИ
    АРМЕЙЦИ НЕ СТЕ.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 АКО АКО АКО

    25 4 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРЕН":

    АКО имаше държава левски щеше да е в А окръжна, а не да му опрощават дълговете!!!

    Коментиран от #8, #12, #13

  • 6 Лудия касапин

    4 18 Отговор
    Едвам бихте най-слабия Левски от години,дори и да ви дадат служебна победа с 5:0,пак не може,да стигнете седмиците,които отнася те.Провинционалисти.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Акоооо

    8 12 Отговор

    До коментар #5 от "АКО АКО АКО":

    имаше държава нямаше да има ЦСКА, защото никакъв армейски отбор не сте! Никой от малкото ви българи не са помирисвали армия, по скоро може да сте ЧЛ София!!! Чуждестранен легион - София!!! А и никакъв стадион не Ви се полага! Другите - Славия, Локо Сф.Левски поне са имари нещо преди сакралния Ви 09.09.1944г. а и как сте станали и ЦСКА, че сега и тирето микренско!!!! Няма да говоря за Тича( Черно море), Соколите ( Спартак варна) Ботев Пд,Локо Пд и т.н.!!! Не съм левскар, ама и вашето реване ми идва в повече!!!!! Все някой ви е трън в очите, а на времето като мобилизирахте в армията всичко читаво (Бонев, Асрарухов и т.н. и т.н ), а колко таланти затрихте по тоя начин отказвайки ги от футбола ...!!! Дебело искам да подчертая това НЕ СЕ отнася да футболистите носели червената фланелка и донесли много радост и гордост на истинските ценители на футбола у нас! Както казвате за тях шапки долу - Якимов, Колев,Цанев, Пенев, Г.Димитров и т.н. край няма плеядата червена !!!! Отнася се за загубеняци, ултраси, заслепени от омраза и леещи злост!!! Вземете пример от великия Стоичков и млъкнете, че ни омръзна това, крадеца да вика другия е по- голям крадец! Хай спрете се с нелепите дрязги че Лудата гора пак ще Ви онтнесе като куцо пиле домат!!!! Народа е казал: двама се карат третия печели!!!!!

    Коментиран от #10

  • 9 Ха-ха

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРЕН":

    Тогава щеше да е 9:0.
  • 10 Армеец

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Акоооо":

    Само да ти кажа, че може да сме мобилизирали, но ги правехме футболисти, а вие също вземахте когото си поискате , благодарение на Батето, но нищо не правехте.
  • 11 Кой бре

    5 5 Отговор
    Бонев ли, Аспарухов ли, Жеков ли ( взехте го вечефголмайстор на Бг, Славков взехте го носител вече на Златната обувка 1981г.; като прочетеш " Историята на Черно море" ще видиш как са ходили футболисти готови в ЦСКА! Да по онова време Левски и той е вземал но щато е подкупвал с абонаменти, телефони и т.н. и това го пише НО едто е като роб: равнис мирно, друго е да имаш избор дали да приемеш абонамент и т.н. А относно "направените" от вас футболисти, те можеха да станат големи и в Славия и в Локо Сф, и в Ботев пд, , Берое ( справка Славков, Жеков, Котков, Начко Михайлов, Диев, Дерменджиев да изреждам ли още!!! А колко момчета затрихте изпращайки ги в бойните части за две че и три години само задето са ви отказали!!!??? Така че свивайне си сърмите и ...!!
  • 12 Етрополе

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "АКО АКО АКО":

    И кой му плаща дълговете Етрополец? Феновете на Левски. Така че ние не сме като ЦСКА казваме няма да плащаме и готово. Крадеца вика дръжте вика крадеца.
  • 13 ГЕРЕН

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "АКО АКО АКО":

    ДЪЛГОВЕТЕ СИ ГИ ПЛАЩАМЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ. ПО 145 000. И ДО КРАЯ НА
    УПРАВЛЕНИЕТО НА ТАНАС ЩЕ СМЕ НА ЧИСТО
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.