Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 16:30 1 387 0

Бернардески: Испанците са силни, но ние сме готови, а и играем у дома

  • италия-
  • испания-
  • федерико бернардески-
  • лига на нациите

Двата тима ще мерят сили на полуфиналите в Лигата на нациите

Бернардески: Испанците са силни, но ние сме готови, а и играем у дома - 1
Снимка: БГНЕС

Италия и Испания се срещат отново три месеца след полуфинала на Евро 2020, за да спорят на същата фаза, но в Лигата на нациите. Една от звездите на евро-шампиона - Федерико Бернардески, коментира предстоящия двубой, като призна качествата на съперника, но отчете и факта, че срещата ще се проведе пред италианска публика.

Испанците са силни. Те са отборът, който ни постави под най-сериозно напрежение (на Европейското първенство). Но ние показахме колко много израснахме през последните 3 години и не само след Евро 2020. Готови сме за предизвикателството“, каза Бернардески пред FIGC, цитиран от La Gazzetta dello Sport.

Звездата на Ювентус отчете още и факта, че „Скуадра адзура“ ще приеме „Ла Фурия Роха“ пред собствена публика. Срещата ще се проведе на „Джузепе Меаца“ в сряда от 21:45 часа българско време.

На карта е заложен и рекордът от поредни мачове без загуба за Италия. В момента тимът е в серия от 37 мача без допуснато поражение.

В другия полуфинал от Лигата на нациите Белгия посреща Франция в четвъртък по същото време на „Ювентус Стейдиъм“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА