Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 20:00 2 642 6

Рой Джоунс-младши: Силата е единственото оръжие, с което Уайлдър може да спре Фюри

  • дионтей уайлдър-
  • тайсън фюри-
  • рой джоунс-младши

Именно лявото кроше на американеца прати британеца в първия му нокдаун в кариерата

Рой Джоунс-младши: Силата е единственото оръжие, с което Уайлдър може да спре Фюри - 1

Остават броени дни до третия мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри за световната титла в тежка категория на WBC, а букмейкърите са категорични, че титлата ще остане на кръста на „Циганския крал“. Бившият носител на отличието Рой Джоунс-младши също е на мнение, че британецът е фаворит, но не пожела да отпише напълно американеца, позовавайки се на историята му на най-добрия нокаутьор в тежка категория.

Ако той успее да вкара точния удар, тогава има шанс. Не го наричат „Бронзовия бомбардировач“ за нищо. Той си е заслужил репутацията с това име. Ако вкара удара си, ще може да промени всичко. Той знае, че може да прати Фюри на земята. Едва ли си мисли, че ще може да се боксира по-добре. Не, по-скоро мисли, че ще може да го просне отново, но този път да не успее да стане, както го стори предните два пъти“, коментира Джоунс пред FightHype, цитиран от DAZN.

Битката между двамата тежкоатлети ще се състои в неделя около 7:00 часа сутринта българско време, тъй като мачът е уговорен за Лас Вегас.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аноним

    3 4 Отговор
    Щом залозите са За фюри той ще загуби така става обикновенно

    Коментиран от #3

  • 2 Ади бе

    3 2 Отговор
    А Фюри, знае ли, че е британец?

    Коментиран от #4

  • 3 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аноним":

    И кога Фюри е губил? На Ганьо само конспирации му дай! Тия мъже се бият за десетки милиони, понякога и стотици! Какво ги блажнят залозите? И всяка букмейкърска компания има лимит на печалбата. Ако станат много блокират срещата и изплащат печалбата по коефициент 1. Демек връщат залозите, ако си ги потърсиш!

    Коментиран от #5

  • 4 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ади бе":

    Той е британски циганин!
  • 5 Аноним

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    След мача можеш да пишеш с малоумницата трудно може явно да ти се обясни а и няма сми

    Коментиран от #6

  • 6 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Аноним":

    Ти пък се научи да пишеш дотогава!