Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 13:30 1 998 7

Фенове на ЦСКА организират протест пред НДК в подкрепа на Бербатов

  • цска-
  • бфс-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

„Червените“ запалянковци възнамеряват да упражнят натиск върху Конгреса на БФС за избор на нов президент

Фенове на ЦСКА организират протест пред НДК в подкрепа на Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Днес Изпълкомът на БФС се събира, за да приеме правилата за провеждане на извънредния конгрес за избор на нов президент, а междувременно в социалните мрежи се организира протест от привърженици на ЦСКА, които целят да подкрепят кандидатурата на Димитър Бербатов за поста.

Във Facebook страницата „Трибуна Сектор Г“ е създадено събитие, което призовава „червените“ запалянковци да се съберат пред сградата на НДК в столицата на 12 октомври час преди началото на конгреса.

ЦСКА бе сред първите клубове, които застанаха зад Бербатов и официално го издигнаха за кандидат-президент на Българския футболен съюз.

Междувременно тече ожесточена кампания в публичното пространство, като най-често реплики си разменят именно бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и действащият вицепрезидент Атанас Фурнаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 boy.de

    8 14 Отговор
    Е, и тези "животни" срещу кого протестират? Срещу ГГ, че е страхувал съдии и купувал мачове, срещу БМ, че специално за Литекс направи ЕФБЕТ лигата? И те не знаят, но нали са с промити мозъци...
  • 2 Бъм

    2 9 Отговор
    Днеска се изааках много готино..
  • 3 Перо

    8 13 Отговор
    Какъв президент може да бъде това лай-о Бербатов,който си мисли,че ще оправи българския футбол за “800 дни”! От прост селтик и измислен демократ не става! В чужбина търкаше резервните скамейки,сега си мисли,че много знае.Получавал е грантове от соросистки НПО-та и разчита на герберски кметове да му уреждат гласове от футболни клубове в провинцията. Нищо няма да го огрее,въпреки че и Б.Михайлов не е за тази работа!
  • 4 Браво

    10 4 Отговор
    на феновете
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Много говори

    3 4 Отговор
    Вчера Бербатов се изложи страхотно. Обвинява делегата от УЕФА че бил корумпиран бил пиян.... алоооо кой си ти? После накарали го да се откаже от национала като великият Бонев ходи на крака при него да го моли. Не ми харесва това момче като футболист беше добър, но говори глупости.
  • 7 Помак от микре

    0 1 Отговор
    Да одат на клизми а не на протести