Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 13:52 1 390 3

Сериозно наказание за привърженика, обидил Кулибали на расова основа

  • калиду кулибали-
  • наполи-
  • фен-
  • наказание

Сенегалският защитник на Наполи сам оповести, че е станал жертва на расизъм по време на срещата с Фиорентина, завършила 2:1 за неаполитанци

Сериозно наказание за привърженика, обидил Кулибали на расова основа - 1
Снимка: БГНЕС

Полицията въав Флоренция е идентифицирала 30-годишния фен на тима, който обиди на расова основа Калиду Кулибали и му наложи 5-годишна забрана за влизане на стадиона, което е и възможно най-суровото наказание.

Сенегалският защитник на Наполи сам оповести, че е станал жертва на расизъм по време на срещата с Фиорентина, завършила 2:1 за неаполитанци.

С основна заслуга за развръзката е правоносителят за излъчване на първенството - DAZN, с чията помощ е идентифициран виновникът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайл

    11 0 Отговор
    На негъра как да кажеш друго-негър,китаеца е китаец,индианеца е индианец...само НЕГРИТЕ СЕ ОБИЖДАТ ЧЕ СА НЕГРИ-МРЪСНИ РАСИСТИ СА НЕГРИТЕ
  • 2 Аре нема нужда

    7 0 Отговор
    Кюнеца ди си ходи в Африка.
  • 3 Анонимен

    3 0 Отговор
    Аз ако съм на мястото на фена всеки ден ще го причаквам тоя на изхода на стадиона и ще му казвам, че е печка.