9 Октомври, 2021 18:27 2 601 17

Димитър Илиев: Чувствам се много виновен

  • димитър илиев-
  • национален отбор-
  • литва

Тръгна ни перфектно мачът, не успях да отбележа

Димитър Илиев: Чувствам се много виновен - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на националния отбор Димитър Илиев заяви, че се чувства виновен за загубата с 1:3 при гостуването на Литва в световна квалификация. Той пропусна дузпа в началото на мача.

"Чувствам се много виновен за развоя на мача. Тръгна ни перфектно мачът, не успях да отбележа. Най-вероятно щеше да е коренно различен мач. За сметка на това бяхме неузнаваеми. Дори не бяхме близо до играра от предишните мачове. Неприятна загуба. Съжалявам. Във футбола се случват такива неща. Пропуснатата дузпа дойде в много лош момент", каза нападателят.

"Направихме крачка назад със сигурност. И като игра показахме отстъпление от предните мачове", добави Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопи

    24 2 Отговор
    Толко си абен, че се чуда как играеш в А група, а за национала си направо енигма. Или те е. е треньора или е. е женати да играеш.
  • 2 антрашпиц

    25 1 Отговор
    Митко,трябваше досега някой да ти каже,че така дузпи не се бият.Модерното изпълнение на дузпа се прави като се удря силно топката някъде около гредите или високо горе към зглобката моето момче ...
  • 3 ШЕФЕ ШЕФЕ КО РЕЧИ КО

    3 4 Отговор
    ВЕЛПАПЕ ИЗПУСНА ДУЗПА НА ЕВРОПЕЙСКОТО НО Е М Ъ Ж И СРЕЩУ БЕЛГИЙСКИЯ ОТБОР И ОКОТО НЕ МУ ТРЕПНА И ПРАТИ 🐓🐓🐓НА ФИНАЛ СРЕЩУ ИСПАНИЯ 👌👌👌
  • 4 фергюсън

    15 2 Отговор
    С тази хубава брада да се отдаде на бог. Проповедник е достойна работа
  • 5 Стоян Александров

    24 3 Отговор
    Споко приятел. Не си виновен. Толкова си можете. Т.с Вие сте пълни некадърници, а ти си мноооооого надценен. Нищо не аи постигнал. Ще се пенаионираш в Локо Пл. Толкоз. Хората кариери в чужбина направиха ти стой си там. Ама и никой вече не те ще. Ти беше до тук. Некадърник. Всеки може да изтърве дузпа, но ти я би като умряло куче. Това беше малоумна дузпа. Аз лично бих те извадил веднага след дузпата от мача....
  • 6 краси

    15 0 Отговор
    БГ-футболистите са повече по прическите и татуировките!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ССсс

    16 1 Отговор
    Oт нeкaдърeн трeньoр,кoйтo нe e пocтигнaл нищo кaтo тaкъв кaквo дa oзaквaмe-cбирщинa oт плoвдивcки нeкaдърници,кoитo нямaт мяcтo и в oтбoрчeтa нa мaхлeнcки мaчлeтa.Aнтoв,Бoжикoв.К.Мaлинoв,Витaнoв,Нeдeлeв и Д.Илиeв нe бих ги избрaл и зa мaжoрeтки.Имa тoлкoвa млaди мoмчeтa oт A и Б групa,кoитo щяхa дa ce прeдcтaвят дocтoйнo ,нe кaтo тeзи мъъърши,бягaщи oт oтгoвoрнocт и рeгиcтрирaли приcъcтвиe.И нe oбиждaйтe живoтнитe нaрeчeни лъвoвe.Лъвoвeтe ca живoтни,кoитo нямaт cтрaх и ce бoрят дo крaй a нe кaтo тeзи нeдoкaзaни мeкoтeли.Нaпрaвихa eдин cлучaeн Х c Итaлия и вeчe плaчeм oт рaдocт кoлкo ca вeлики.Мaрш oт нaциoнaлния плoвдивcки мъъърши и бивши кaдри нa Литeкc.

    Коментиран от #11

  • 9 Бай Коста

    10 0 Отговор
    много си абен не знам кой те фали ама си много абен
  • 10 шпека

    14 0 Отговор
    Жена ти ще бие тая дузпа по добре от теб гаранция
  • 11 Зрител

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "ССсс":

    По принцип съм съгласен, но не ми стана ясно кои са тези толкова много млади момчета от А и Б група, които са пренебрегнати за национала. Бъди конкретен, след като изброяваш кои не стават, кажи кои стават.

    Коментиран от #12

  • 12 ССсс

    12 1 Отговор

    До коментар #11 от "Зрител":

    Няма да ти ги изброявам по имена-всички над 17 години,които са титуляри в отборите си от А и Б група са в пъти по добри от тази селекция на един пловдивски кебапчия.
  • 13 212

    17 0 Отговор
    Нормален човек ще ходи ли с тази талибанска брада.
    В главата нещо куца.
  • 14 Само да питам

    6 0 Отговор
    Тва Фики на снимката в националния отбор по футбол ли е?
  • 15 Въпрос

    10 1 Отговор
    Въпрос със повишена трудност!Кое животно се чеше с дясната ръка от лявата страна на главата или от лявата ръка в дясната страна на главата??Има 4 ръце и живее по дърветата???Намирате ли прилика между снимката и четириръкото??
  • 16 емо 73 канар

    5 2 Отговор
    Ц. И. Г. А. Н. И. Н.
  • 17 Севлиевсбръснар

    3 1 Отговор
    Абе ела да ти кажа как се бият дузпи, че тоа дет те е учил - да ти яде уууу.шите.... Дузпа се бие... Записвай!
    1. Средна сила, нито слабо, нито силно. За да не я хване вратаря ако удара е точен, но е прекалено слаб. И да е достатъчно силен за да може ако вратаря достигне до топката да не може да я задържи
    2 По ъглите на около 30-40 см от гредата, така че да не уцелиш гредата, но и да не бъде в обсега на вратаря
    3. На височина средата на гредата и малко по-нагоре за да не може да я достигне вратаря дори има отличен рефлекс и да хване ъгъла.
    Па ако си толкова абен, та не моеш да вденеш ще ти обръсна брадата безплатно - поне да не плашиш гаргите!