Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 12:45 1 973 7

Капитанът на Локо (Пд) побесня заради фалшива новина

  • димитър илиев-
  • изпусната дузпа-
  • депресия-
  • фалшива новина

"Уважаващ себе си журналист трябва да провери това, което пише, защото може да навреди на хора с лабилна психика", каза Димитър Илиев

Капитанът на Локо (Пд) побесня заради фалшива новина - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев заяви, че не е попаднал в депресия след изпуснатата дузпа за България срещу Литва и определи като "тъпотии" и "измислици" появилите се информации.

"Аз не знам откъде излезе тази новина, че съм депресиран. Някои журналисти трябва да се запитат имат ли място в тази гилдия. Трябва да проверят, че това е много сериозна дума и много сериозна болест. С една изпусната дузпа няма никакъв шанс да се депресирам. Сигурно 20-30 души ми се обадиха да ме питат дали съм окей. Едва ли не ще си посегна на живота, защото съм изпуснал от 20 дузпи - една. Това е неуважително и срамно".

Новината не знам откъде излезе и се преписа от всички сайтове. Уважаващ себе си журналист трябва да провери това, което пише, защото може да навреди на хора с лабилна психика. Това искам да кажа на този писател с болния мозък", заяви Илиев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    10 1 Отговор
    Ами той Крушарски го каза в едно предаване бе нещастник! Човека заяви, че сега ще му отнеме много време за да се възстанови Илиев и че това като цяло е проблем за българския футбол и Локо Пд в частност, като призна, че изостава в това отношение. Кажи му футболист и не го мъчи повече! Кухи лейки са ритнитопковците и взимат незаслужени заплати.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 да питам

    4 0 Отговор
    Човек с лабилна психика , дали може да е депресиран .,🤔
  • 4 Лост

    2 1 Отговор
    И аз се депресирах😉. Като изтърва дузпата ми стана едно приятно. Казах си :Михайлов да му мисли.Пък после взеха,че биха и още съм в депресия.😉Сега чакам Кантарджиев и Цитиридис да станат жури на "България търси талант". Ако ги гледам два-три пъти и ги изтрая никакви Ковид и депресияне могат да ме уплашат.
  • 5 Данш

    5 0 Отговор
    Всеки може да изпусне да вкара,но дузпата се бие силно и отговорно
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Нане

    0 0 Отговор
    Мит ю дуспа та