10 Октомври, 2021 16:21 2 067 2

Ако Реал Мадрид привлече Мбапе, Холанд се отказва от "кралете"

  • ерлинг холанд-
  • реал мадрид-
  • борусия дортмунд-
  • кристиано роналдо

Холанд и Мбапе са считани от мнозина специалисти за наследници на световните суперзвезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо

Ако Реал Мадрид привлече Мбапе, Холанд се отказва от "кралете" - 1
Снимка: БГНЕС


Звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд би могъл да откаже на Реал Мадрид, като по този начин ще даде шанс на Манчестър Юнайтед да го привлече. „Marca“ твърди, че 21-годишният нападател има устно споразумение с „вестфалци“, което ще позволи на норвежеца да се присъедини към Реал в края на сезона.

В същото време обаче „Лос бланкос“ се очаква да привлекат и Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен, който почти сигурно няма да поднови договора си, което означава, че може да премине на „Сантиаго Бернабеу“ като свободен агент.

Испанското издание пише, че все още не е решено дали Холанд ще приеме присъствието на Мбапе в Реал, като нападателят иска да бъде футболистът, около когото ще се гради играта на отбора, ако напусне Дортмунд.

Ако Реал подпише с Мбапе, то Холанд би могъл да се откаже от идеята да се присъедини към „кралете“, което ще увеличи шансовете на Ман Юнайтед. Мениджърът на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер познава отлично качествата на своя сънародник, след като двамата имаха общ престой в тима на Мьолде.

Ман Юнайтед обаче ще има сериозна конкуренция в битката за Холанд, тъй като ПСЖ, евентуално, ще търси заместник на Мбапе, докато от Ман Сити са набелязали норвежеца за наследник на Серхио Агуеро.

Холанд и Мбапе са считани от мнозина специалисти за наследници на световните суперзвезди Лионел Меси и Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джеймс

    0 1 Отговор
    Ще се сети русия карфиол, че пейката го очаква.
  • 2 Холанд

    2 1 Отговор
    В Нюкасъл