Last news in Fakti

12 Октомври, 2021 09:09 2 260 4

Отборът на Берлускони не иска повече Антов

  • валентин антов-
  • италия-
  • цска-
  • монца-
  • силвио берлускони-
  • защитник

Антов не е със статут на титуляр в Италия

Отборът на Берлускони не иска повече Антов - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

ЦСКА-София изглежда няма да може да продаде Валентин Антов в Италия и при втория си опит. Това обявиха медиите на Ботуша, според които Монца ще върне защитника на "Армията" още януари, пише "Мач Телеграф".

Причината - старши треньорът Джовани Стропа планира да направи драстична промяна в тактическата схема, което от своя страна ще даде отражение върху трансферите на клуба по време на зимния прозорец. Плановете на Монца са да започне да играе с четирима защита, а не с трима. Това означава, че отборът ще използва само двама централни бранители, вместо трима, както досега.

"Тактическата революция, която е неизбежна на базата на резултатите, може да даде отражение върху някои защитници, които играят по-рядко, и те може да напуснат Монца. Валентин Антов, който е под наем от ЦСКА-София, е изиграл 180 минути в първенството. Той също може да бъде пожертван през зимния прозорец в случай на тактическа революция в отбора", смятат в Италия.

ЦСКА-София изпрати Антов под наем с опция за закупуване, а ако сделката с Монца стане факт, на "Армията" ще влязат 3 млн. евро. Тимът обаче се представя под очакванията в Серия "Б", където е на 13 място в класирането, а отделно от това Валентин не е със статут на титуляр. ЦСКА-София заложи на подобна схема и през миналия сезон, след като пусна Антов под наем в Болоня, но и тогава до сделка не се стигна, защото италианците се отказаха от идеята да откупят защитника срещу 3 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    2 1 Отговор
    Стига с тоя Антов. Не става просто, като всеки млад български футболист. Така помпаха и Космонавта, но не би. За Литекс е идеален, да спира Билал Бари... хахаха.
  • 2 кУмУнист

    9 1 Отговор
    Това момче винаги е било посредствен играч за който гришата плащаше на медиите да го правят звезда. Момчето е един голям медиен бало, точно както и младото вратарче Вуцов с един що годе добър мач и айде на черешата. Двамата са напомпани точно както беше и "големия" футболист на цска Чурбаджийски, който се оказа, че тук звезда, а навън го гонеха за некадърност.
  • 3 Фики

    2 1 Отговор
    Ментето си остава менте и каквото и да прави отиде ли в чужбина много бързо го усещат. Примери много, Краев, Деспотов,онова от Славия дето отиде в Белгия,
  • 4 zorro

    1 0 Отговор
    Вале,какво направи Вале,Вале,Вале,Вале,що на пейката си Вале.