13 Октомври, 2021 12:09 4 663 29

Крушарски гласувал за Боби Михайлов и му казал да „слезе долу”

  • бфс-
  • христо крушарски-
  • конгрес-
  • локомотив пловдив-
  • димитър бербатов

Не видях програмата на Бербатов, каза Крушарски

Крушарски гласувал за Боби Михайлов и му казал да „слезе долу” - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри, че е подкрепил Борислав Михайлов по време на вчерашния конгрес за избор на президент на БФС. Босът на пловдивския клуб разкри, че е имал разговор с дългогодишния ръководител на родния футбол, а след това го е подкрепил, като изтъкна опита на Михайлов и неговите позиции в европейските структури. Христо Крушарски беше категоричен в предаването „Денят започва“ по БНТ, че Димитър Бербатов не е бил подготвен за конгрес. Президентът на Локомотив Пд не е видял програма от бившия нападател.

"Моето беше ясно за кого ще гласувам, защото не видях нищо ново в новото. Да, подкрепих Борислав Михайлов, защото на училище се ходи подготвен. За да отидеш на такъв форум, трябва да се подготвиш. Аз първо програмата (на Димитър Бербатов – бел.ред.) не съм видял, програмата щях да я изпратя на всички клубове, ако бях на негово място. Мен никой не ме е канил на среща с тези клубове, аз не съм отказвал срещи", започна Крушарски, визирайки срещите с представители на клубове, които Димитър Бербатов проведе през изминалите месеци.

Запитан защо е избрал точно Боби Михайлов и видял ли е неговата програма, Крушарски отговори: "Опитът, който Михайлов има и разговорът, който проведох с него преди конгреса. Аз не съм от хората, които си мълчат и да си затварят очите пред празни обещания. Казах на Михайлов, че трябва да слезе долу, не само преди конгреса. Това е ежедневна работа. Работа по селата." Какво още го е накарало да подкрепи Борислав Михайлов за нов мандат от 4 години? "Боби Михайлов беше член на УЕФА. Това не е малко, ние българите сме свикнали да дърпаме надолу човек, който се издига по стъпалата. Когато свалиха Иван Славков преди години, имахме ли човек в олимпийското движение. Проблемът е, че ние не си помагаме, а само се плюем", допълни Христо Крушарски.

"Аз се бях кандидатирал за президент, но като разбрах, че на този конгрес ще има само вдигане на ръце, без да обясни какво ще се прави, и се отказах. За мен Бербатов трябваше да избере 5 неща, да каже за аматьорския футбол какво ще направи. Питам ги дали са извадили нещо от собствения джоб, за да направят за футбола", допълни босът на "смърфовете".

Относно липсата на прогрес в националния отбор и състоянието на родния футбол, Христо Крушарски е убеден, че клубовете трябва да развиват собствени таланти в школите. "Аз за шестте години в Локомотив Пд, направих и за националния отбор, имам шест повикани за шест години. Започнах да работя от школата. Ще видите от Нова година ще се появят новите от школата. Има интерес и от външни клубове към школата на Локомотив. Като нямаш кадри отдолу, трябва да отидеш на пазара „Кирков“, за да си напълниш кошницата. Пробелмът на българския футбол е, че родителите имат повече желание от децата. Родителят е до портала. При мен пари не играят. В България има над 300 треньора с про лиценз, но колко от тях са се доказали? Трябва да се оказва повече доверие на треньорите", допълни той.

Относно темата със съдиите и корупцията, Крушарски беше категоричен: "При мен нещата са ясни и мога да кажа, че нито един човек не е дошъл при мен за 1 лев и аз не съм дал 1 лев. Ако вчера имаше изказвания, щях да предложа да намалим заплатата на съдиите. За уреждане на мачове, съдията винаги може да наклони мача, ако е съдия. Ако е псевдосъдия, само се излагаме."


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    48 2 Отговор
    На Клошарски ще му спрем държавните поръчки и ще рови по кофите.

    Коментиран от #6, #8

  • 2 фергюсън

    44 2 Отговор
    Крушарсли и той е много класен ,пазен и крадлив бизнесмен !!Само скрап има в нашият футбол .Нищо друго !!!!!!!!

    Коментиран от #14

  • 3 Гост

    33 2 Отговор
    САМО ,,ПРОСТИ,, И ,,ЗАВИСИМИ,, ХОРА ОСТАНАХА В ТАЯ ДЪРЖАВА....ЗАТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАТ ШАЙКАТА ДА ГИ ,,ДЕРЕ,, И ДА ИЗМИРАТ КАТО МУХИ ОТ ВСИЧКО
  • 4 Хахаха..

    15 3 Отговор
    Старата перука спечели мача,младата скърца зъбки и чака следващият двубой,иначе всичко си е по старому..
  • 5 Лост

    32 2 Отговор
    А какво го накара да сложи тениска с Борисов?
  • 6 Съдията Дред

    27 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Освен да му спрете обществените поръчки, трябва и да проверите как е изпълнявал досегашните. Щото парите за ракети срещу градушки са усвоени, но градушките помляха голяма част от реколтата последните две години.
  • 7 Боби Мокета

    15 1 Отговор
    Горе, горе, горе на черееешата!!!
  • 8 Гого

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Големи спирачи се извъдихте 😁😁😁
  • 9 Jacques Yves Moineau

    19 1 Отговор
    Смешник до смешника мила моя майно льо.

    Коментиран от #12

  • 10 Перо

    5 17 Отговор
    Заради тъпака Бербатов върнаха Михайлов на поста и промени в БФС скоро не се очакват!
  • 11 Тарзан

    18 1 Отговор
    Крушо много си хитър, ити със силните на деня. Трябва да имаш съдийски комфорт. И правилно за точния избор. Така се прави.
  • 12 Komapak

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Jacques Yves Moineau":

    Цялата ни държава е така. Липсва матРиал 😀
  • 13 Мюмюн

    9 1 Отговор
    Сичку е за паре. Аку някуй ден тоз пловдивски биснисмен закъса с мангити, ша разчита бобиту да тича да му пумага. Я някуй лев ут централата, демек разбирай уефа, я някуе раму ут бобиту утбора му да ни са распадне. Този крушарски ли е, ябалков ли е, си е баш шизуфреник.
  • 14 Бизнес

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "фергюсън":

    Само Гриша Ганчев чист като момина сълза. Купете вие един отбор и го издържайте. Нека да видим какво е морал, господа бизнесмени от форума

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 123

    2 12 Отговор
    Правилен избор! Достойните хора ги избират постоянно, а недостойните лаят и приватизират понятия като "честност" т.е., който не гласува за Тримата глупаци - Берболина, Стилиянка и Мартинка и непочтен :) :) Нормалните хора избират Боби, а другите питат за брата на Бербатов и дали има стока :)
  • 17 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бизнес":

    Абе да ги ожалиш тези "самаряни", бизнесмени, където само "наливат", без "нищо" да взимат от футбола! Ами да се откажат от футбола и да издържат отбор за бързо пързаляне с кънки или бадмингтон например!? Никой бизнесмен по света не е по-велик от цар Футбол и всеки е там за имидж и слава за сметка на цар Футбол, а не обратното! И трябва да има разделение между администратори и собственици във футбола! По "логиката" на Крюшо, какви отбори са издържали Сеп Блатнер, Планини, Чеферин.... Перуката, Лечков, Емо...

    Коментиран от #21

  • 18 българин

    2 5 Отговор
    само Бойко, боби и левски
  • 19 Далавера

    5 1 Отговор
    На мястото на Бербатов и аз нямаше да публикувам програмата. Цървулите само това чакат, да я откраднат и я представят за своя! До сега какво са направили т.н. ръководители на т.н. футбол в т.н. държава?

    Коментиран от #22

  • 20 Фен

    1 2 Отговор
    Ми Бербатов иска да седне на готова маса и да запретне ръкавите, ама не става само с ядене трябва и акъл. Нека се върне в Благоевград , може и Враца , Бургас , няма значение . Да вземе един клуб бившо страшилище за грандове , да вкара деца , да ги тренира , стегне в отбор , и този отбор да покаже резултати , няма нужда да спечели Шампионска Лига , той и Бербатов не я е печелил
    Всичкото иска шеф да става , покажи първо , че си добър мениджър , организатор . Другото от самосебе си ще дойде. Не става , до сега си бил кон , изведнъж да искаш да станеш жокей.

    Коментиран от #23

  • 21 Бизнес

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Никакви, те трябва да помагат на отборите и футболистите. До колко успяват изборите показват.
  • 22 Програма

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Далавера":

    Смешен си😊😊😊😊. То една програма смяяяях. Всеки може да я напише и аз дори, предизборни ала бала. Когато се кандидатираш за работа първо се гледа какво си свършил. Бербатов има още мляко по устата си той е управлявал само водопад иска да се репчи на Ганчев, Домуса, Венци и т. н. Първо бъди някой после говори ама не ритал топката и голяма работа. Нещо с пари направи после говори.

    Коментиран от #29

  • 23 Или пък

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Фен":

    Напълно съгласен. Но в най-лошият случай спортен директор на ЦСКА да стане нали всички ЦСКАри казват колко е талантлив като директор. Да го вземат ше ги изтреля в ШЛ и Стоичо Младенов много ще му се зарадва😊.
  • 24 Подуямие

    2 0 Отговор
    В този ред на мисли , Михайлов само лапа ,отбор не е издържал , Оня с име на инструмента от фурната също ,Емо също ,Хубавеца от Сливен ,затри футбола в града , а отговаря за А националния отбор и му се вижда ,,труда,,.

    Коментиран от #26

  • 25 Скрий се бе

    4 0 Отговор
    Клошарски , тиквата е политически труп, колко милиона ти отпусна за стадиона, а в София нищо. Сега ще ви води листа в Пловдив, строявай циганите и наркомани да се отблагодариш на селянина от Банкя с гласове. Но, няма никакъв шанс.
  • 26 Фенове

    0 2 Отговор

    До коментар #24 от "Подуямие":

    Продължавай, фен на ЦСКА плюе по Костадинов и Лечков безценно. Явно ние Левскарите ги уважаваме повече от вас. Колко сте смешни да се хванете на лъжите на манекена.

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Петко

    3 0 Отговор
    По повод казаното от Крушарски,и Венци Стефанов,че човек който не е дал 1 лв до джоба си,НЕМОЖЕ да претендира да управлява българския футбол,им отправям въпроса"Колко стотинки е дал Борислав Михайлов от собствения си джоб за футбола?".Отговора е ясен,нито една стотинка.Бербатов поне направи фондация за надарени деца,в която участва и със собствени средства .Само пияндурниците говорят,без да са убедени в това,което казват.Факт е,че българския футбол,и неговото управление,се нуждаят от нови лица,и всички хрантутовци,който до сега седяха на софрата,трябва да бъдат изритани,на секундата.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.