13 Октомври, 2021 18:45 3 406 27

Кого подкрепиха елитните ни клубове в битката за президентския пост в БФС?

  • бфс-
  • борислав михайлов-
  • димитър бербатов

Някои обявиха публично избора си, докато други предпочетоха да го запазят в тайна

Кого подкрепиха елитните ни клубове в битката за президентския пост в БФС? - 1
Снимка: БГНЕС

Българският футболен съюз официално ще бъде ръководен и през следващите 4 години от Борислав Михайлов и екипът му, независимо от вероятността това да бъде оспорено в съда в близките седмици и месеци. В публичното пространство се изсипаха безброй коментари по темата и мнозина биха искали да знаят клубовете за кого са пуснали вота си. Истината по всяка вероятност никога няма да излезе наяве, защото тайната на вота би трябвало да е гарантирана, но това не пречи на част от участниците в Конгреса да обявят публично своите предпочитания, докато други не пожелаха да правят подобно разкритие.

Sportal.bg публикува днес списък с решенията на елитните тимове, но с условието, че информацията е на база неофициалните заявки на всеки един от клубовете.

Боби Михайлов е бил подкрепен от 6 от елитните ни тимове, като в това число са Лудогорец, Левски, Славия, Черно море, Локомотив Пловдив и Локомотив София.

Димитър Бербатов пък е убедил само 4 клуба, за да го подкрепят. Това са ЦСКА, Берое, Ботев Враца и Пирин Благоевград.

От ЦСКА 1948 заявиха преди Конгреса, че ще гласуват за всеки, но не и за Михайлов, защото именно той е причината днес „червените“ да са разделени на два отделни клуба, когато ЦСКА-София бе легитимиран.

Не е известно как са гласували Ботев Пловдив, Арда Кърджали и Царско село.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи

    35 1 Отговор
    -едните /"нашити"/ са ЦЕЛИ 6, а другите /"лошите" - САМО 4? пРИ ТОВА - останали да 5, за които уж "не се знае"... "Избирането" на Б.Михайлов е най-голямата грешка на българския футбол - който няма да спечели нищо,но вече сме свикнали - но пък "избралите" го ще продължават да "печелят" /пари, разбира се. / И ТОВА АКО НЕ Е ДАЛАВЕРА.Полредният удобен некадърник за тези, които /му/ дърпат конците.

    Коментиран от #20

  • 2 ти да видиш

    31 2 Отговор
    Чини ми се, че не Наско Сираков е Левски Сф. Не мога да проумея как един еиднствен човек, който не дава лични пари за клуба, а печели опт него, ще направи нещо толкова анти на желанята на феновете.
    Чесити ви мутросирак, левскари!

    Коментиран от #6

  • 3 Ицо

    30 2 Отговор
    На мен не ми е ясно, защо се избира отново човека, който с нищо не е допринесъл за футбола през последните си мандати. Нито имаме национален отбор, нито вътрешно първенство. Какви успехи е постигнал БМ като президент на БФС? Явно не се справя, но... явно е и, че ситуацията устройва тези, които са гласували за него. Един треньор като няма резултати го уволняват, а Бобито го преизбират. Има нещо много сбъркано в цялата тази ситуация. Или просто става въпрос за пари, за много пари.

    Коментиран от #5, #9

  • 4 ГОРСКИ

    25 0 Отговор
    Затова няма да гледаме Български футбол, само мафията да си гледа футбола !!!!!!!
  • 5 ВВВ

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ицо":

    По същата причина , заради която БМБ ни управляваше толкова години. Както сте казали накрая , за пари, за много пари.
  • 6 Левскар

    4 29 Отговор

    До коментар #2 от "ти да видиш":

    Левскарите сме зад Михайлов ако трябва да ги сравняваме с манекена. ЦСКА като смята Бербатов за толкова велик да го вземат за спортен директор така ще ви класира за ШЛ и ще извади от школата 10 таланта да ги продаде минимум в Барселона и да спечелите милиони. А после тези таланти ще класират България за минимум полуфинал на световното,. Тогава като понатрупа малко опит може пак да опита в БФС.

    Коментиран от #8, #11, #16, #27

  • 7 Surko

    13 0 Отговор
    Арда е депесарска и Стойне наЦарско село е въртигъз тъй ,че на 100% са гласували за Перукан.
  • 8 Чйкич

    19 2 Отговор

    До коментар #6 от "Левскар":

    Едно е сигурно,че левскарите не разбират от футбол а феновете им са турбо комплексари.

    Коментиран от #12

  • 9 Затова

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ицо":

    Защото клубовете получават каквото искат. А в България няма пари така че няма и футбол. Лошото е че когато отбора се види с малко пари купува чужденци. Най фрапиращият пример е ЦСКА след фалит никаква поука 9 титулята чужденци и още толкова резерви. Утре Ганчев ако го подгонят и ЦСКА София ще стане ЦСКА София София.
  • 10 Шопо

    3 0 Отговор
    Наздраве,Бобка🇱🇷🇻🇳
  • 11 ти да видиш

    15 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левскар":

    Кои "Левскари" сте зад Михайлов? Няколкото платени ултраси ли?
    Познавам хиляда левскари и всичките са отвратени от Сирака и подг-ъзуването му към ДПС

    Коментиран от #14

  • 12 Левскар

    0 9 Отговор

    До коментар #8 от "Чйкич":

    Хахаха петолъчките разбитрат от комунизъм само. Знаеш ли какво е CV петолъчка??? Хайде вземи това на Бербатов и го изпрати на Гриша Ганчев и му кажи искаме тоя за спортен или още по добре изпълнителен дитектор. Та Бербатов един човек управлявал ли е през живота си???

    Коментиран от #13, #17

  • 13 абе замаян

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Левскар":

    За какви петолъчки говориш, бе човек?
    Чорни ви беше собственик. Сега гласувате за ДПС. Помежду двете събития само десаро-комунистически връзки се набиват на очи.
    А преди 89-а официлано бяхте отбор на полицията и ДС!!!!!!

    Коментиран от #18

  • 14 Левскар

    0 10 Отговор

    До коментар #11 от "ти да видиш":

    Ти нормален ли си ДПС? Та вашият собственик Инджов е дясната ръка на Доган. А зад Бербатов стои Красен Кралев и ГЕРБ.

    Коментиран от #19

  • 15 В е л и к и я

    7 0 Отговор
    Аре сега нека всички дружно ДА НЕ СТЪПВАМЕ ВЕЧЕ ПО СТАДИОНИТЕ като избрахте старите мърлячи ....!Един отбор когато не върви сменят треньора и тия покрай него , може и по лош да вземат ама трябва да се пробва , да се види ... никой никъде не остава същият ...!
  • 16 Кзл

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левскар":

    А,бе,ти хаха ли си?
  • 17 Кзл

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Левскар":

    Та БМ поне жена си да беше управлява.ВИЖ КАКВО Е ПО ШКОЛИТЕ НАДОЛУ .ПОНЕ ПО ЕДНА ТОПКА ДА ПРАТИ НА ДЕЦАТА ОТ БФС.ТОЙ САМО СМУУУЧИИ

    Коментиран от #21

  • 18 Левскар

    2 5 Отговор

    До коментар #13 от "абе замаян":

    Партията ви създаде тя ви отгледа и като комунизма падна и вие фалирахте. Ние сме биле преди 1944, оцеляхме на репресиите на комунизма, с това което направиха насила, живи сме и след 1989. Левскарите махнахме петолъчката от партииният дом вие гордо си я нисите до сърцата си.
  • 19 да така е

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "Левскар":

    Всъщност зад Бербо стоят ГЕРБ.
    А за Михайлов ДПС.

    Коментиран от #23

  • 20 Taka e

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Значи":

    12 oктoмври 2021-вa нaциoнaлитe oтнoвo игрaeхa квaлификaция, a oбcтaнoвкaтa нa нaциoнaлния cтaдиoн бe кaтo в Дoмa нa пoкoйникa.
    Чacoвe пo-рaнo Бългaрия бe зaгубилa eдин мнoгo пo-вaжeн мaч. Пoрeдният, нo нe и пocлeдeн.

    В Зaлa 1 нa НДК 241 дeлeгaти бяхa прoчeли приcъдaтa нa футбoлa ни.
    Тe прoигрaхa cъдбaтa нa oщe някoлкo пoкoлeния млaди мoмчeтa, кoитo мeчтaят дa ce зaнимaвaт c футбoл.
    Пoвeчeтo oт тeзи чичкoвци нямaхa cили дoри дa cтигнaт дo Нaциoнaлния cтaдиoн, зa дa видят oбрaтa cрeщу Ceвeрнa Ирлaндия.

    Коментиран от #24

  • 21 Левскар

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "Кзл":

    В аматьорските школите има много деца и играят здраво мога да ти кажа. Има десетки турнири и си имат всичко. Тези деца обаче трябва да минат през професионалният футбол. И там идва ЦСКА Бонго Онго Монго Тонго. Е хубаво вие сте частен клуб ама защо плюете тогава. В национала няма едно момче от школата на ЦСКА не ви ли е срам?

    Коментиран от #25

  • 22 Академик

    3 0 Отговор
    Конгресът ми прилича на този на БКП по татово време!
  • 23 Левскар

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "да така е":

    Бербатов е аватара на Красен Кралев. Той има отдавна апетит да овладее парите от УЕФА. И ще го направи рано или късно. Парите обаче няма да класират България на световно. Ако Бербатов мислеше за национала щеше да почне в ЦСКА от там могат да направят повече за класиране.
  • 24 Ганчев

    2 4 Отговор

    До коментар #20 от "Taka e":

    Съдбата на младите ги пропиля ЦСКА като купи 20 чужденци и загърби школста си. Същото направи и Лудогорец. Михайлов няма футболен отбор та младите да играят в него.

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Михайлов

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ганчев":

    нямал футболен отбор ли? Айде,бе - всички знаем кой/кои са - вижте кои от А групата го "подкрепиха". И второ - ами като няма детско-юношески футбол, няма основа, откъде ще дойдат млади и кадърни футболисти? А нямането не е от вчера - кой трябваше да организира всичко това? И "бАРСЕЛОНА", И "рЕАЛ", и английските , и италианските отбори са пълни с чужденци - но детските им школи са конкуренция и основа. А у нас - нито млади има, нито чужденците са качествени. И кой е виновен, може би ... някой от трибуните?
  • 27 ТОВА

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левскар":

    Може да го каже само един завършен ТЪП. АНАР.....