Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 11:20 1 540 4

Крушарски искал Бербатов в Изпълкома на БФС

  • христо крушарски-
  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • изпълком-
  • конгрес

Мисля, че хората, които бяха останали да гласуват, можеше да ги изберат и щеше да е добре за футбола

Крушарски искал Бербатов в Изпълкома на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е искал в новия Изпълком на БФС да влезе и Димитър Бербатов. Самият той потвърди, че председателстващият Общото събрание не му е разрешил да прави нови предложения. Причината е, че Крушарски се е върнал в залата, след като вече е била започнала процедурата по гласуване, пише „Мач Телеграф”.

„Изпуснах влака. Закъсняхме. Аз съм си виновен в случая. Имах две предложения. Исках в новия Изпълком да влязат Иво Андреевски и Димитър Бербатов. Мисля, че хората, които бяха останали да гласуват, можеше да ги изберат и щеше да е добре за футбола“, коментира Крушарски.

„Според мен не се случи промяна на президента, защото Димитър Бербатов не си бе подбрал екипа и в него имаше компрометирани фигури. Няма как Градев и Величков, както и Жейнов и Боби Станков да тръгнат да правят нещо добро за футбола. Те са се научили само да прибират от него, не виждам какво могат да му дадат“, категоричен бе още бизнесменът.

„Трябва всички, които сме във футбола и инвестираме, повече да се вслушваме един в друг. Да си помагаме, за да се реализират добрите идеи и да се подобри начинът на управление. Тогава ще дойдат и по-добрите резултати на всички нива“, добави Крушарски.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пената

    8 0 Отговор
    Е как собственици на футболни клубове ще са в изпълнителен съвет!!??
    Това означава че си правят първенството както си поискат а феновете да си мислят че всичко е ОК.
  • 2 Пи4

    6 0 Отговор
    КРУШАРСКИ Е МУТРА !
  • 3 Стругари

    0 0 Отговор
    Е кой да администрира първенството стругарите ли? На запад има фурболна лига съставена от фътболните клубове която администрира първенството.
  • 4 Кико

    1 0 Отговор
    Как каже Бат Венци! Крушарски искал...... нека си иска!