Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 15:30 1 186 0

Преговорите за бой между Томи Фюри и Джейк Пол напредват

  • джейк пол-
  • томи фюри

Към момента обаче няма подписано споразумение между двата лагера

Преговорите за бой между Томи Фюри и Джейк Пол напредват - 1
Снимка: Shutterstock

Интернет-сензацията Джейк Пол изглежда твърдо решен, за да се впусне в първия си наистина сериозен професионален мач на боксовия ринг и след множеството закани и изказвания в социалните мрежи, двубоят му с Томи Фюри е все по-близо до реализиране.

Мениджърът на по-малкия брат на Тайсън Фюри - Франк Уорън, коментира пред Sky Sports, че в момента се водят разговори, но преди да бъде подписано споразумение няма какво повече да се каже по този повод.

Той все пак заяви, че двете страни са си стиснали ръцете за това, че евентуалната им битка ще се състои в САЩ.

Тайсън също се включи в размените на нападки и дори заяви, че ще накара брат си да се откаже от бокса, ако загуби от Джейк Пол.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА