16 Октомври, 2021 20:44 5 506 2

Фьодор си призна: Годините определено ми се отразяват

  • фьодор емеляненко

"Отслабвам във физическа сила и чувствам, че далеч не съм Фьодор, който бях преди", каза Емеляненко

Фьодор си призна: Годините определено ми се отразяват - 1

Боецът в тежка категория на Bellator – Фьодор Емеляненко разкри какво е физическото му състояние, преди битката му срещу Тимъти Джонсън. Бившият шампион се завръща в октагона срещу Джонсън, а мачът им е основен в бойната карта на събитието на 23 октомври в Москва.

„Годините определено ми се отразяват, отслабвам във физическа сила и чувствам, че далеч не съм Фьодор, който бях преди. Силите ми вероятно са наполовина, а може би дори една трета от това, което бях за 25-30 години“, призна руснакът.

Мачът между Емеляненко и Джонсън ще се проведе на 23 октомври в Москва на Bellator 269. Домакин на срещата е ,,VTB Arena“.

Емеляненко ще се състезава за първи път от 2019 г., когато победи бившия шампион на UFC Куинтън „Rampage“ Джаксън. В последните си четири битки, руснакът записа три победи, а загубата, която претърпя е от настоящия шампион на Bellator в тежка категория Райън Бадер.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язе

    40 1 Отговор
    Че той още със Силва си го каза, задъхан от боя. Никой не е успял да победи времето, но времето става история, а неговото име е в историята...
  • 2 Desert

    0 0 Отговор
    Времето е най-големият враг ! В необозримо бъдеще дори и Земята ще се изпари в прегръдката на угасващото Слънце !