Last news in Fakti

31 Януари, 2023 14:00 1 305 0

Емеляненко може да се бие с Джейк Пол по правилата на бокса

  • фьодор емеляненко-
  • мма-
  • спорт-
  • бокс-
  • bellator-
  • райън бейдър-
  • джейк пол

Да видим какво ще стане.“, сподели Милън в интервю за YouTube канала „Ушатайка“

Емеляненко може да се бие с Джейк Пол по правилата на бокса - 1

Този уикенд ще станем свидетели на последната ММА битка на Фьодор Емеляненко. Последният император ще се оттегли от ММА след славна кариера, която продължава 23 години, пише mma.bg.

Емеляненко ще се изправи срещу тежък тест в лицето на шампиона в тежка категория на Bellator Райън Бейдър. Двамата оглавяват събитието Bellator 290, което ще се проведе в Калифорния.

Бейдър вече нокаутира Фьодор през 2019 година и то само за 35 секунди. Джери Милън, който е мениджър на Емеляненко загатна, че Фьодор може да продължи да се бие, но в бокса. Милън даже спомена името на Джейк Пол като вариант за опонент на легендарният руснак.

„Фьодор каза, че това е последната му битка, след която ще приключи с ММА. Но кой знае, може би ще опита бокс, дори и в САЩ, защото Джейк Пол си търси опоненти.

Може би ще се бием с Джейк Пол по правилата на бокса. Да видим какво ще стане.“, сподели Милън в интервю за YouTube канала „Ушатайка“.

Пол вече направи няколко битки с бивши ММА бойци. Той със сигурност би имал интерес към боксов мач с Фьодор Емеляненко. Предстои да видим дали Емеляненко изцяло ще се оттегли от ММА. Неговият брат Александър първи каза, че Фьодор ще продължи кариерата си, но в бокса, а не в ММА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА