Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 12:18 5 099 5

Димитър Пенев с любопитен коментар за Боби Михайлов и Бербатов

  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • димитър пенев

Коментарът му относно обвиненията за купуване на делегатски гласове по време на конгреса, определено прикова вниманието

Димитър Пенев с любопитен коментар за Боби Михайлов и Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори по актуалните теми в българския футбол. Коментарът му относно обвиненията за купуване на делегатски гласове по време на конгреса, определено прикова вниманието.

"Купуване ли? Има магазини с достатъчно материал за купуване, семействата трябва да се хранят. Купуването става в магазините", сподели Пенев при гостуването на БНТ.

Попитан на коя страна е - зад Михайлов или Димитър Бербатов, Стратега обясни: "Нямам пристрастия, и с двамата съм работил. В един бранш сме - единият е по-млад, другият по-възрастен. Аз също съм в този бранш, не вземам отношение. Имам си мнение. Все пак трябва да има промени във футбола, защото има футболно буксуване. Боби можеше да отстъпи и другото поколение да поеме ръководството.

Пенев каза и дали е честитил победата на Михайлов. "Предадох на един от шофьорите, който служи на Мишо Касабов, Жоро се казва. След победа се честити, това е нормално", добави Треньор номер 1 на XX век.

76-годишният Димитър Пенев e оптимист за ЦСКА и смята, че този сезон "червените" имат сили да спечелят трофеи. "ЦСКА винаги е в моята глава и в сърцето ми. Много пъти сме били шампиони, ако пропуснем една година, ще вземем малко от миналото. Тази година има заряд, въпреки че имаше и промяна в треньорската линия, но има материал да се преработи и да печелим точки. Само така ЦСКА ще стане шампион", завърши бившият треньор на България.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ицо

    15 1 Отговор
    Покрай нас и тоя стана треньор!
  • 3 Бисер

    12 1 Отговор
    "Единия по-млад,другия по-възрастен."
    -Пената е пророк

    Коментиран от #5

  • 4 Касаматис

    7 0 Отговор
    Пената е унукум
  • 5 Не пророк, а

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "Бисер":

    идиот. Има речников актив от 200 думи. Като му слушам несвързаните изречения, прилича на човек, който не може да чете. (А иначе е "написал" 2-3 книги... Тиквата е Пената в политиката.)