18 Октомври, 2021 09:51 2 176 2

"Обезглавяват" съдия заради тесла по Хебър

  • съдия-
  • хебър-
  • мартин марков-
  • рефер-
  • марица-
  • втора лига

Реферът е получил ниска оценка, след като не видял кристална дузпа за гостите в 10-ата минута

"Обезглавяват" съдия заради тесла по Хебър - 1

Съдията Мартин Марков известно време няма да ръководи мачове от професионалния футбол, след като сътвори чутовен гаф онзи ден в Пловдив по време на мача между Марица и Хебър от Пазарджик.

Реферът е получил ниска оценка, след като не видял кристална дузпа за гостите в 10-ата минута, съобщава "Мач Телеграф". Тогава защитникът на Марица Ангел Грънчов изрита очевидно Октай Хамдиев в наказателното поле на домакините, но не последва реакция от страна на Мартин Марков. Резултатът по това време беше 0:0 и една евентуална дузпа за Хебър можеше да промени доста развоя на мача, който завърши 3:1 за Марица, а именно Грънчов вкара първия гол в двубоя.

След мача старши треньорът на Хебър Ники Митов се държа мъжки, въпреки че отборът му беше ощетен солидно в Пловдив, и дори не спомена темата.

"Допуснахме наивни голове. При такива голове е нормално да загубиш. Ще анализираме грешките и гледаме напред. Иначе контролирахме събитията на терена. И големите отбори грешат", каза Ники Митов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    1 2 Отговор
    Нагледен пример за поръчкова статия
  • 2 реалист

    0 0 Отговор
    Няма как рефера да е получил ниска оценка след като за една /грешно отсъдена дузпа/ той би получил оценка 7.9 а без нея 8.3, което е една нормална оценка.