Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 20:00 981 1

Дидие Дрогба стана посланик на Световната здравна организация

  • дидие дрогба-
  • сзо

Котдивоарецът ще има важна задача пред себе си

Дидие Дрогба стана посланик на Световната здравна организация - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният котдивоарски нападател Дидие Дрогба официално бе назначен за посланик на Световната здравна организация, научихме от Goal.

Бившият голмайстор на Челси ще отговаря за разпространението на философията за здраве чрез спорт сред младите хора по света.

Дрогба е един от най-уважаваните атлети в света на спорта през изминалите 20 години, като бляскавата му кариера на терена служи за вдъхновение на малки и колеги от целия свят, но най-вече от Африка, където социалното неравенство пречи на милиони деца, за да постигнат мечтите си.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    4 1 Отговор
    Хахаха, хихихи, хохохо..... Нямам думи