Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 19:22 1 123 0

Селтик пропусна да разгроми вялия тим на Ференцварош

  • селтик-
  • ференцварош-
  • лига европа

„Келтите“ дори пропуснаха и дузпа срещу унгарците

Селтик пропусна да разгроми вялия тим на Ференцварош - 1
Снимка: БГНЕС

Селтик постигна успех с 2:0 над Ференцварош в изтеглен мач от Лига Европа, като пропусна да разгроми унгарския тим с много по-убедителен резултат с оглед представянето на двата тима на „Селтик Парк“.

Първото полувреме не предложи нищо особено на зрителите, но през втората част на терена имаше практически един отбор и това бе този на „келтите“.

Фурухаши откри резултата в 57' след отлична асистенция на Жота, а малко по-късно МакГрегър не успя да се разпише от дузпа, тъй като Денес Дибус спаси удара му.

Дейвид Търнбул вкара второто и последно попадение в мача, но без заслугата на личното си футболно майсторство. Нападателят можеше да завърши необезпокояван поредната добра атака на отбора си, но, вместо да прати кълбото в мрежата от зоната на дузпата, той замахна напразно. След това защитник на гостите и вратарят се хвърлиха в краката му, а при рикошет кълбото се отби от корите на шотландеца, за да се озове в последствие зад гол-линията.

Това все пак се превърна в първа победа за Селтик в груповата фаза на турнира, докато Ференцварош остава без точков актив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА