Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 19:00 1 183 4

Стойчо Младенов прикани феновете да напълнят стадион „Васил Левски“ за мача със Зоря

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • зоря луганск-
  • лига на конференциите

Вратите на стадиона ще бъдат отворени навреме за привържениците, макар и със „зелен сертификат“

Стойчо Младенов прикани феновете да напълнят стадион „Васил Левски“ за мача със Зоря - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА приема Зоря Луганск в решителен мач от груповата фаза на Лигата на конференции, а старши-треньорът Стойчо Младенов призова „червените“ запалянковци да напълнят стадион „Васил Левски“ по време на пресконференцията преди срещата.

Аз много разчитам на нашите фенове. Очаквам ги с голямо нетърпение да напълнят стадиона. Когато те са на лице, когато те са по-добри от нас в подкрепата си, ние винаги сме побеждавали“, каза Младенов.

Наставникът на „армейците“ сподели още, че няма проблеми с контузени играчи, изключвайки дългосрочно отсъстващия Бисмарк Чарлс. Той изрази надежда, че играчите на Зоря ще са афектирани от шампионатната загуба, която инкасираха в последния кръг от Шахтьор Донецк с 6:1.

Украинците не се радват на най-добрата си игра от старта на кампанията, като особено впечатление прави колебливата защита.

Припомняме, че двата отбора се срещнаха в квалификациите за Лига Европа през 2019 г., когато клубът от Луганск триумфира с късен гол в на Русин в първия мач и равенство в София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Iviviv

    6 5 Отговор
    Ако дойде и цял Ловеч може и да го напълните.
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    4 2 Отговор
    От ЗОР да не се на.ака.те ‼️
  • 3 Помак от микре

    4 0 Отговор
    Дано украинците ви напълнят с голове клонинги с тире
  • 4 Пеню Любославов

    3 1 Отговор
    На тоз нали му казах да не мърка и да не мяука!?