26 Октомври, 2021 20:45 3 005 2

Уайт за Фюри: Със сигурност не е най-добрият на всички времена

  • тайсън фюри-
  • дилиан уайт

Той все пак призна, че може би е №1 в момента

Уайт за Фюри: Със сигурност не е най-добрият на всички времена - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри все по-често е спряган за най-великия боксьор на всички времена след драмата, през която мина в трилогията с Дионтей Уайлдър, но не на такова мнение е потенциалният му бъдещ съперник Дилиан Уайт.

С кого с е бил? Дионтей Уайлдър и (Владимир) Кличко, а за това не можеш да го наречеш най-великия. Добре, той може и да е най-добрият в тежка категория в момента, защото до сега не е губил и е победил всеки, срещу когото се е изправил, но това не го прави най-великия. Той все още не е постигнал и половината на това, което имаха Ленъкс Люис, Мохамед Али, Джо Фрейзър, Джордж Флойд“, коментира Уайт пред CNN.

„Крадеца на трупове“ е задължителен претендент за шампионския пояс на „Циганския крал“, като се очаква скоро да влязат в контакт, за да обсъдят подробностите около двубоя си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рачо Пулев

    14 1 Отговор
    Фюри има много силен удар и предимството му е, че може да носи на много удари без да загуби концентрация за разлика от Джошуа, Уайлдър и Уайт
  • 2 Дядо курти от село Пиперково

    1 1 Отговор
    Ако в момента Майк Тайсън беше на 25години,Фюри щеше да изяде страшен бой...