28 Октомври, 2021 10:30 7 719 3

Антъни Джошуа за Тайсън Фюри: Повече от добре дошъл е, щом иска да ме тренира

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • дионтей уайлдър

„Ей Джей“ призна, че е и без друго е в търсене на нов треньор

Антъни Джошуа за Тайсън Фюри: Повече от добре дошъл е, щом иска да ме тренира - 1
Снимка: БГНЕС

Антъни Джошуа прие предложението на Тайсън Фюри, в което шампионът иска да го тренира за реванша с Олександър Усик, научихме от BT Sport.

Той е повече от добре дошъл и дори можем да правим спаринг. Имам нужда от нов треньор, който го е преживял, така че ще е перфектно“, каза „Ей Джей“ пред изданието.

Двамата до скоро бяха спрягани за мач, в който ще обединят титлите от големите боксови организации, но различните политики в спорта ги отдалечиха един от друг.

Това ще е най-лестният начин, за да го кача на ринга. Ще сложим камера, Еди (Хърн) ще е там с няколко камери също, за да го стриймва във Facebook или YouTube“, каза още Джошуа.

Колкото и изкушаващо да звучи подобен сценарий, смятам, че той е по-скоро в шеговит контекст, защото и двамата гиганти в тежка категория тепърва имат години пред себе си, в които да се доказват един пред друг.

Не е шега обаче, че Антъни Джошуа си търси нов наставник за реванша с Усик. Очакваме съвсем скоро да разберем и на кого се е спрял, докато Фюри има на свой ред да решава следващия си съперник след детронирането на Дионтей Уайлдър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Срахил

    3 5 Отговор
    Кви различни политики кви 5 лева, на година две правят по един бой (и то срещу кобрата шишкоото и т.н.) от страх да не загубят и да направят колкото се може повече кинти и накрая политики...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.