Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 14:00 2 325 14

Ансамбълът по художествена гимнастика: Оттеглянето беше правилното решение

  • художествена гимнастика-
  • лаура траатс

Момичетата застанаха зад контузената Лаура Траатс при завръщането си от Япония

Ансамбълът по художествена гимнастика: Оттеглянето беше правилното решение - 1
Снимка: БГНЕС

Ансамбълът на България по художествена гимнастика се завърна у дома след пропадналото Световно първенство в Япония, а момичетата признаха, че оттеглянето след контузията на Лаура Траатс е било правилното решение, научихме от bTV.

От гледна точка на настроението в отбора вече сме по-добре. Не сме увесили нос. Все пак завършихме кариерата си с олимпийско злато, така че не бих казала, че това е по някакъв начин лош край“, сподели Траатс на летище „София“.

Грациите все пак ще излязат за един последен път на тепиха, за да сложат край на своята бляскава кариера. Те ще направят спектакъл-бенефис на 16 декември.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рррт

    16 3 Отговор
    И Илианка раевата ще трябва да се СМИРИ!
    То не бяха плюнки по рускините, не беше чудо, два месеца след олимпиадата...невиждана злоба в тая жена...!!!
    А за нашите момичета, само АДМИРАЦИИ!!!
    Независимо от класирането! Огромен труд!
  • 2 Мим33

    14 3 Отговор
    За цялата неразбория и неадекватно отношение е виновна Раева итрябва да и се потърси отговорност,да заплати всички направени разходи за екскурзията.Как може само България да е без резерва.Раева ни разочарова много.Срам голям срам за България...

    Коментиран от #10

  • 3 То е ясно

    12 6 Отговор
    Българска работа.След триумфа - позор !
  • 4 Лажат

    8 6 Отговор
    Домързяло ги е да си поразмърдат дупетата ! Страх и от рускините ! ,,Контузията " е измислена !
  • 5 Жоро

    6 7 Отговор
    Като Ви гледам коментарите ..... ЗАСЛУЖАВАШ СИ ТЕГУБАТА БЪЛГАРИНО прост народ ...... Публикувано във факти.бг: Страх и от рускините ! ,,Контузията " е измислена !

    нещастни душици вместо да се гордеете с момичетата ги плювате
  • 6 Радка пиратка

    5 2 Отговор
    Казах ви да не се хвалтотите след предишната победа и да не се заяждате с руснаците. Със сигурност знам, че те използват различни психотехники в подготовката на спортисти и в потискането на съперниците си. Не е тайна. Това се знае. Виждате ли бабето Юлия Винер-Усманова? Тя е на над 70 години, а не можеш да й ги дадеш. Поддържа се с пептиди, произведени от един известен руски лекар от еврейски произход от Петербург. Дава пептиди и на спортистките. Заявява го открито, следя тази особа, интересна ми е. Психическата подготовка при тях е изключително силна. Освен, че е жена на мултимилиардер, тя е истинска вещица, което увеличава нейните възможности хилядократно. С нея трябва много кротко, по-възможност само с любезност, в рамките на високия етикет. Когато биете рускините, трябва да се държите скромно, тоест хитро. Нека другите ви хвалят. Сега си навлякохте някакви техни енергийни техники и други подобни похвати. Не се шегувам. Там се действа точно така. А вещицата Юлия Винер е баш вещица. Навремето Нешка получаваше помощ от Ванга. Ама сега, няма от кого. Работете, калявайте волята си и за всяка ситуация си гответе вариант Б, както казват американците. Имате шанс да бъдете първи и постоянно на челните места.
  • 7 до Жоро номер 5

    5 0 Отговор
    Да, гордеем се с момичетата, но Илианка ги направи на луди, сега се загрижила за здравето им.
    Илианка пътека прокара до ББ, за да дадат на 20 годишните девойчета доживотни пенсии от по 1500 лева.
    А хиляди други българи, завоювали световна слава в различни области, едва преживяват с мизерните си пенсии.

    Коментиран от #13

  • 8 big

    2 0 Отговор
    Не мисля, че има каквото и да е правилно решение в случая! Каквото и да казват, в отбора се подготвят и резервни. Те тренират наравно с основния отбор и могат да се включат веднага на мястото на контузения състезател. Така се случи при нещастието с една от тях и с резервната състезателка спечелиха доста състезания. Наскоро също така, една състезателка се контузи и беше заменена от резервата. Защо сега не стана? Защо всички олимпийски шампиони от ОИ в Токио не участват? Израелката и сега нашия отбор!
  • 9 Сандо

    5 1 Отговор
    Аз знам едно:станеш ли шампион,особено олимпийски,трябва навсякъде,на каквото и ниво да е състезанието да защитаваш титлата си - иначе всички ще разберат,че победата ти е случайна,а спортиста е еднодневка.

    Коментиран от #11

  • 10 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мим33":

    Наистина ли мислите така? Триумфът трябва да е последната точка в кариерата. За каква резерва питате?
  • 11 Хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Сандо":

    Всеки спортист, койдо достигна до Олимпиада не е еднодневка и заслужава уважение. Съдиите са в основата на всичко.

    Коментиран от #12

  • 12 Те бяха

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха":

    /съдиите/ -и в основата на "златните" медали и на ансъмбъла /там поне българките бяха много бризо до рускините, но не и пред тях/- и в индивидуалното - където пък мома, която не би влязла в шестицата на България с изпълненията си, я направиха шампионка... А дезертьорството и на индивидуалната, и на ансамбъла просто доказват това. Сигурен съм, че ситуацията е планирана предварително - ако съдийките не са "нащите" , а са обективни - една контузийка ще дойде добре, още повече, че едната от момите имала някакво оплакване преди две години...
  • 13 333

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "до Жоро номер 5":

    Илиана няма общо с пенсиите. Има-няма 200 човека са в страната като класираните със сребърен и бронзов медал получават по-малко. И мисля, че си ги заслужават и на никого няма да тежат. Малко са областите, в които кариерата ти приключва на 30 години. Тия хора са положили неимоверен труд, за да стигнат до там.
    Между другото няколко години след като им отпуснаха пенсиите ги обложиха с данък, въпреки, че в закона за доходите на физическите лица пише, че държавни награди не се облагат.

    Коментиран от #14

  • 14 Положили

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "333":

    били "неимоверен труд" - а нима един учител, лекар, пилот, локомотивен машинист, кранист, миньор или каквото искате там не полагат нужен и важен труд - с цената на лишения и здраве? Хайде да не се възторгваме от едни пиклета, които не само ,че паразитират върху стара слава /Нешка Робева и нейния труд!/ - но и са префаворизирани с активното участие на посредствената амбициозна активност на Раева. Дезертьорството от последното световно първенство, провалите в индивидуалното... потвърждават гореказаното.