Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 21:40 1 595 8

Станимир Стоилов се е заел сериозно с младите таланти в Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • таланти-
  • футбол

Специалистът явно вижда сериозен потенциал в юношата на Левски и му отделя специално внимание след поредно занимание на тима

Станимир Стоилов се е заел сериозно с младите таланти в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, се е заел сериозно с младите таланти в тима. След днешната тренировка Мъри остана с Патрик-Габриел Галчев и му даваше ценни съвети как да подобри центрирането си. Младежкият национал направи над 20 опита, а накрая пробва да вкара гол директно от корнер.

Специалистът явно вижда сериозен потенциал в юношата на Левски и му отделя специално внимание след поредно занимание на тима.

Галчев може да играе като ляв и десен бек и това със сигурност го прави ценен играч, а Мъри се е заел със задачата да развие качествата му.

Друг от младоците в тима, който ще премине индивидуално обучение при Стоилов, е Георги Александров.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    1 1 Отговор
    Какви таланти бе човек, те са наши момчета.
  • 2 Мъри

    10 0 Отговор
    ЦСКА - ар съм, но това е пътя! Българчета, юноши. По трудно е, от колкото негърчета за 1-2 години и комисионни, но си струва човек. 2 момчета да направиш и тренираш, ще си струва. Имаме много млади и талантливи деца, това им трябва, малко доверие, кураж и да повярвате! Това важи за всички клубове! Няма червени, няма сини, бели, виолетови, наблегнете на школите, няма какво да губите и без това. Дайте шанс на малките лъвчета да станат лъвове

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Е да де

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мъри":

    Ама националния ни Андора сигурно вече ще го бие.

    Коментиран от #4

  • 4 Момче

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Е да де":

    Чети между редовете. Нали затова говоря - няма значение от цвят и клубна принадлежност - да залагат на наши момчета. Българчета. Това е пътя. Труден е, но е това!

    Коментиран от #5

  • 5 Малий

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Момче":

    От сергията на Гришата не могат да се вредят да играят в националния ни тим.
  • 6 Тоа па

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мъри":

    Този с това име е баш "българин"да знаеш ! Кинти сгриба Мъри от баща му евреина.
  • 7 Tито

    0 1 Отговор
    Продължаваме с ВЕЧНИТЕ НАДЕЖДИ
  • 8 122

    1 1 Отговор
    До сега Мъри не е развил нито един футболист! Дано има пари в Левски и ще видите какви ще доведе,само чужденците ги обича!!! От тях идват допълнителните кинти! Айде стига сте го хвалели този Мъри,какво толкова е направил в миналия век! А юноши нямаме,защото няма треньори качествени в детскоюнощеския футбол! Там работят най големите некадърници,бивши футболисти!!! Но взели лиценз срещу пари!!!