Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 00:00 4 429 0

Късен обрат за ПСЖ над шампиона

  • псж-
  • лил

Лил изпусна успеха в последните 15 минути на срещата

Късен обрат за ПСЖ над шампиона - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ спечели драматично с 2:1 над шампионите от Лил, след като трябваше да гони пълен обрат и то в отсъствието на Килиан Мбапе.

Джонатан Дейвид даде преднина на гостите през първата част, за да оглави голмайсторската листа в шампиона с 8 попадения.

Лионел Меси бе сменен на почивката от Мауро Икарди, но не централният нападател вдъхнови своите към обрат. Това стори Анхел Ди Мария, който асистира по прекрасен начин на Маркиньос за 1:1 и сам се разписа след много класно подаване от Неймар за крайния успех.

ПСЖ се отдалечи още повече в класирането на Лига 1, въпреки отсъствието на Килиан Мбапе от състава на Маурицио Почетино. Защитата на титлата пък за Лил изглежда е една обречена кауза.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА