30 Октомври, 2021 11:57 1 870 5

Почетино обясни защо е сменил Лео Меси

  • лионел меси-
  • псж-
  • маурисио почетино

Без аржентинеца през втората част, домакините вкараха два гола за крайния успех с 2:1

Почетино обясни защо е сменил Лео Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентинската звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси бе заменен на почивката в дербито с Лил, което парижани спечелиха след обрат през втората част. Без аржентинеца през втората част, домакините вкараха два гола за крайния успех с 2:1.

След края на срещата наставникът на ПСЖ Маурисио Почетино сподели, че Меси е бил заменен превантивно.

„Разговаряхме с доктора и това бе предпазна мярка. Той нямаше как да продължи, но не е нещо сериозно. Меси ще бъде на линия за следващия мач”, увери специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХАХА

    7 2 Отговор
    Треньорска контузия. Яко си го начукаха с този изцеден вече Меси.
  • 2 Перко

    5 2 Отговор
    Те ти Меси-те ти беля.Почетино ,като ученичка,всеки път ще се обяснява -защо го е сменил.И не трябва да казва ,че го е сменил щото е слаб.Нещо различно трябва да измисля...
  • 3 deo

    4 2 Отговор
    Меси си е Меси - гений, но тоя стил на игра не е неговия, а и треньорът не му дава свобода на терена, отделно футболът във Франция си е по-силов. Сигурно вече се чуди - какво прави в този отбор.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Гоуст

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "deo":

    Да, така е. Готви се стратегия как да се измени стила на игра в Лига 1, та да пасне на Меси и отново да почне да вкарва... Вариант е и ПСЖ да привлекат Шави и Иниеста.
  • 5 Мдаа

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "deo":

    Подобна бе и ситуацията на Стоичков в Парма-не всеки стил и схема на игра ти пасват,дори и да си гений,какъвто безспорно е Меси!