Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 13:45 1 282 2

Катарци се дистанцираха от всички тези спекулации около Шави и Барселона

  • барселона-
  • шави ернендес-
  • роналд куман-
  • ал сад

Шави има клауза в договора си, която му позволява да напусне срещу сумата от 1 милиона евро при оферта именно от “Камп Ноу”

Катарци се дистанцираха от всички тези спекулации около Шави и Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Барселона Шави Ернендес е смятан за абсолютен фаворит за нов наставник на каталунците и човека, който трябва да наследи уволнения само преди дни Роналд Куман. Пресата в Испания стигна дори по-далеч и обяви, че двете страни вече са постигнали договорка, а самият Шави има клауза в договора си, която му позволява да напусне срещу сумата от 1 милиона евро при оферта именно от “Камп Ноу”.

Катарският клуб, който е водач в първенството на страната, обаче се дистанцира от всички тези спекулации и излезе с официална позиция, която потвърждава дългосрочния ангажимент на своя настоящ наставник, който има договор за следващите две години.

„В отговор на това, което се разпространява напоследък, ръководството на Ал Сад потвърждава, че Шави има двугодишен договор с клуба. Той е изцяло фокусиран върху предстоящите мачове на отбора, за да запази преднината на върха в първенството и да защити титлата“, се казва в изявлението.

Самият Шави също взе отношение по темата с изявление пред агенция „Ройтерс“: "В момента съм концентриран върху работата ми в Ал Сад и не мога да говоря за нищо друго."

Временно начело на Барселона застана треньорът на втория отбор Сержи Бархуан, който ще води тима в днешния домакински мач срещу Алавес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    1 2 Отговор
    Катарците имат толкова пари, че могат да купят Барселона и да сложат Шави за треньор.
  • 2 A3e

    1 0 Отговор
    Не всичко е пари, ама за това главата ти няма да уври...