Last news in Fakti

30 Октомври, 2021 10:47 1 454 0

Антонио Конте се отдалечава от Ман Юнайтед, но е все по-близо до Барселона

  • антонио конте-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед

52-годишният италиански специалист има доста впечатляваща треньорска кариера до момента

Антонио Конте се отдалечава от Ман Юнайтед, но е все по-близо до Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Конте вече не се смята за един от кандидатите за заместник на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед. В последните дни италианецът бе спряган като фаворит за мениджърския пост на "Олд Трафорд", но последните информации твърдят, че интересът на "Червените дяволи" към него е охладнял, а в клуба обмислят други варианти.

В същото време обаче Конте може да получи предложение за работа от друго място. Той остава сред потенциалните кандидати за нов наставник на Барселона, твърди "Дейли Мейл". Каталунците уволниха Роналд Куман и в момента търсят подходящ негов заместник. Фаворит за поста е бившият халф на клуба Чави Ернандес, но на "Камп Ноу" обмислят и други варианти, един от които е именно Конте.

52-годишният италиански специалист има доста впечатляваща треньорска кариера до момента. Той спечели три титли в Серия "А" с Ювентус, след това стана шампион на Англия с Челси, като спечели и ФА Къп, а през миналия сезон изведе и Интер до Скудетото. Той обаче често влиза в конфликт с шефовете на отборите, които ръководи, като доста изненадващо си тръгна както от Юве преди време, така и от Интер през това лято.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА