Last news in Fakti

31 Октомври, 2021 12:15 1 360 1

Пратеници на турски клубове ще гледат звезда на ЦСКА

  • жорди кайседо-
  • цска-
  • съгледвачи-
  • пратеници-
  • скаути

Няколко от футболистите на Локо (Пд) също представляват интерес за скаутите

Пратеници на турски клубове ще гледат звезда на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Пратеници на турски клубове ще гледат днешното дерби между ЦСКА и Локомотив (Пловдив), като обект на най-голям интерес ще бъде нападателят на "червените" Жорди Кайседо, пише "Мач Телеграф".

Националът на Еквадор прави силни мачове с червения екип и предвид, че договорът му изтича в края на сезона е напълно възможно да бъде продаден през зимата. По-рано през седмицата се заговори, че интерес към него има от страна на турския елитен Газиентеп.

През лятото южноамериканецът бе много близо до преминаване в отбора от южната ни съседка, но от ръководството на ЦСКА са се отказали да продават един от основните си играчи.

Няколко от футболистите на Локо (Пд) също представляват интерес за скаутите. Сред тях за националите Петър Витанов и Бирсент Карагарен, както и таджикистанецът Парвиз Умарбаев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    1 0 Отговор
    Абе да им пуснат мача на Левски със Симитли и да гледат мароканеца барито,че да може да се отървем от този,а и други некадърници....